reklama

Prezenty

magdalena to prezent dostalas :) - ale jak podany ... tez bym sie zdziwila :)

no i gratulacje z okazji urodzin :) szczescia zdrowia i udanych dzieciaczkow :)

a ja wlasnie dostalam cynk od mamy ze lego juz przyszly ... super szybko :)
a jezeli chodzi o samochodziki to mala buszuje w pudlach michala i zawsze cos sobie znajdzie ... a najbardziej jej odpowiada samochod sterowany jaki michal dostal na zajaczka - taki maly i zgrabny :) ona jesczze nie umie skrecac ale na szczescie samochodzik jest taki odbajerzony i sam skreca - nigdy nie wiadomo kiedy i gdzie ... wiec kamila ma ubaw ;)

reklama
NO my kuchnie dostaniemy od chrzesnej i tak jak u Idzi samochody sa najlepsze. Majka nawet na dwor bierze resoraki. Maks jej wydzielil ktorymi moze sie ona bawic i jest zgoda. :-)

A my czekamy na rowerek - jednak! :tak: Dziś ma przyjechać. Małż mnie namówił i stwierdził, ze ON Olka będzie uczył, więc się zgodziłam... Przynajmniej sobotnie popołudnia będę miała spokojne... :-D Bez chłopów w domu...

No a ja wczoraj jeszcze jeden prezent od męża dostałam. Robot kuchenny Zelmera. Mieliśmy takiego MPM (porażka, choć darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby). No i jak się po raz kolejny ostatnio zepsuł to stwierdziliśmy, że szkoda naprawiać.
Ja myślałam o kupnie ręcznego blendera, bo mały mikser mam, a to rzeczy najbardziej potrzebne i dała bym radę bez robota, a tu taka niespodzianka :-D
No a od Julka dostałam piękną różę. Tylko byłam taka słaba wczoraj, że od razu z Julkiem wieczorem padłam do łóżka.

Magda, to prezenty udane a Zelmerka mam starego jak świat - jeszcze po mojej mamie - kupiła sobie nowego. Nigdy mi się nie popsuł.
Rowerek dotarł. Pokażę wam jaki kupilismy, chyba podobny pokazywała Asiun kiedyś. Taki 12 cali. Olo spokojnie sięga paluszkami do pedalów w najniższym położeniu.

339164897

Dziś była pierwsza jazda i rowerek jako atrakcja przegral z kretesem z dwoma traktorami i koparką (koło mojego bloku robią nowy chodnik) :baffled:

Niosłam rowerek do domu a Olo został z moim tata oglądając jak traktorki i kpara jeżdżą z miejsca na miejsce...

A my kupiliśmy wczoraj Jagodzie namiot w prezencie od teściowej. Jagoda zachwycona.
Pierońsko różowy :baffled:, ale przynajmniej najlepszy jakościowo.
Resztę jak oglądaliśmy, to miałam wrażenie, że przy wchodzeniu/wychodzeniu Jagoda go od razu porozrywa.
No i dziecko zachwycone. Musiałam z nią w tym namiocie siedzieć :)
Teraz kupiła bym taki na przynajmniej 170 cm wysoki :-p

Dobrze ze nie musialas w nim spac, bo jak Maks dostal namiot to mnie dwa dni prosil zebym w nim spala z nim :laugh2::laugh2::laugh2:Oczywiscie sie nie zgodzilam bo polowa mnie wystawala z tego namiotu.

A my znow mamy problem co z prezentem dla Majcika, wczoraj moj brat wyslal nam kasiore zeby kupic Majkowskiej (tak na nia wola) hulajnoge trojkolowa z decathlona i ten porzadny kask. Majcik polubila hulajnoge, zalapala w jeden dzien jak trzeba sie odpychac wiec niech wujek jej kupi jak chce. Jutro jedziemy po prezent.
A my nadal sie zastanawiamy nad tym zestawem sprzatajacym. MOi rodzice pewnie jakies ubranka dla Mai kupia, a ciekawe co z tesciami, bo ostatni raz sie odzywali jak Darek mial urodziny czyli w marcu :-p:-p:-p

irlandia rowerek super - Olo sie jeszcze do niego przekona :) bez obawy ..

a u nas jak juz wspomnialam doszly lego duplo od nas i chrzestnych; od mojej mamy kupilam malej kurteczke na wiosne/jesien ... a weekend przyjada tesciowie i nie wiem co przywioza ale tez pewnie cos do ubrania ... w sumie ja juz nic nie szukam i nie kombinuje;
rowerek mamy po michale tylko musimy go odebrac od znajomych - rowerek jest 3 kolowy i sprawdzil sie :)

reklama
Kurcze jak mnie mdli od tych mebli dla dziewczynek sa ohydne, jak mozna cos takiego kupic dziecku :-):-):-) Wiem ze sa rozne gusta ale ja bym nigdy nie kupila cos takiego. Te lozeczko dla chlopaka super takie bym kupila a nie rozowe i do tego jasne rozowe.
Teraz tez mam problem bo musze kupic ta hulajnoge i wlasnie dla dziewczynek sa rozowe z barbie i torebeczka z przodu, a dla chlopakow czerwone ze spajdermenem. Ja to bym kupila ta druga :-):-) bo kolor jakis zywszy jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry