reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z USYPIANIEM dziecka

Jutro idziemy do szpitala na badania................................aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................mam pietra
Wezme laptopa moze podlacze sie do neta to bede z Wami na bierzaco a lbo kolega mi pzoyczy bezprzewodowy

reklama
e-stera koniecznie koniecznie weź tego laptopa - czekamy na gorące wieści ze szpitala
nie martw się !!!! Trzymamy kciuki za Olisia :-):-):-)

....coś cichutko tu na forum czyzby wszyscy na spacerkach z dzidkami byli??....

hej, no ja niedawno wróciłam, Wikuś zupkę dostał, nasz obiadek tez już ugotowany, także przerwa na kawusię i ciasto:-D
ale tez zauważyłam, że cos tak cicho.
Estera, trzymamy z Wikusiem kciuki za Olisia, ja tam wierzę, że wszysto będzie dobrze, także bądź dobrej myśli, i całuski dla Olisia na odwagę, na pewno zuch z niego chłopak:-Dpozdrowionka

A my dziś pierwszą gruszeczkę będziemy wcinać na podwieczorek:tak:mam nadzieję, że będzie smakować

a takie pytanko, czy banany są ok dla takiego malca 4m-ce, bo Estera pisala kiedyś o bananach, ale może to trochę później, boję się żeby jakąś alergią mi nie zareagował

no wiem że w słoiczkach są ale z tymi słoiczkami to tez tak czasem niewiadomo.
Bo ja już nawet słoiczki z wołowiną widziałam od 4 m-ca a wydaje mi się że mięsko to troche później a jeśli juz to najpierw takie delikatne kurczaczek, króliczek...a nie zaraz wołowina

a mój zdolny kogucik:-Dtak obciął pazurki Wikusiowi, że się bidulek podrapał w nocy, ale jestem wściekła na niego, tak to jest poprosić o coś faceta:wściekła/y:
dziś musiałam, poprawkę zrobić, aż się Wiktor wkurzył, ze złości mnie pogryzł:-Dze znow mu paluchy obcinam:-D
w ogóle gryzie wszystko co popadnie, ślini się, ale do zębów to jeszcze..hoho...daleko

no i znów wszystkie mamuśki na spacerkach, my tylko zjemy gruszeczkę za jakąś godzinkę i też idziemy bo ładna pogoda

My już spakowani do szpitala.Oli śpi......ja dzisiaj na samej wodzie, nic przełknąć nie mogę a w nocy pewnie spać nie bedę............
Szybciej niech to zleci i do domku

reklama
cześć dziewczyny, ja jestem nowa na tym wątku, mam nadzieje że mnie przygarniecie:tak: moja zuza w nocy co chwile się budzi na cycusia, zależy jak nocka, ale tak co pół godziny, godzinę, jestemtym już wykończona:-( Dzisiaj usypiałam ją 2h co chwile płakała, pogryzła mi sutki do krwi, nie wiem co jej dzisiaj dolega, Beczeć mi się chce:-(

Do góry