reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

problemy z zajsciem w ciaze po raz kolejny :-(

Hej, chcialam zapytac, czy sa miedzy nami jakies mamusie, ktore maja problem z zajsciem w kolejna ciaze. U mnie to jest troche skomplikowane, bo nie mam dobrego ginka ( tutaj w DE) a cykle wyciagaja mi sie w nieskonczonosc (45-50 dni) :szok: Probowalam juz Castagnus, i nawet poprawilo mi sie i cykle sie skrocily, niestety nie nadlugo. Potem probowalam ziolek, i juz wydawalo sie, ze bedzie ok, ale niestety jestem dzisiaj w 42dc i nadal nic. :baffled: Napiszcie cos o Waszych przezyciach na ten temat.

Ja sie i o pierwsze i o drugie dziecko musialam starac. z pierwszym dzieckiem udalo sie bez zadnej ingerencji typu in vitro czy inseminacja, ale przy drugim bylo juz in vitro. ale znalazlam super klinike, tam sie mna zajeli i jakos nie martwilam sie tym tak bardzo.

reklama
Ja sie i o pierwsze i o drugie dziecko musialam starac. z pierwszym dzieckiem udalo sie bez zadnej ingerencji typu in vitro czy inseminacja, ale przy drugim bylo juz in vitro. ale znalazlam super klinike, tam sie mna zajeli i jakos nie martwilam sie tym tak bardzo.
witaj
a ile lat starałaś się o drugie?

a dlaczego in vitro?? co za problem wykryli?

A tak wogole, to zaczelam lykac Castagnus, brazowe plamienia zniknely i po owulce jestem hehe :-D teraz poczekamy i zobaczymy ;-)

gwiazdeczka bedzie oki na pewno;)

A ja własnie zbieram się do wyjscia
dziś mam te badania..

u mnie @ przylazla... no ale co tam, niedlugo nowe staranka! No i brac sie do roboty dziewczynki! musimy sie raz dwa uwinac z tymi dzieciaczkami, nie?

Gwiazdeczka przykro mi :/

u mnie też cykl 18 nieudany bo 21go dostałam @ ale o tym juz pisałam na innych wątkach. Tu jakoś nas mało....

Pozdrawiam was!

ano malo nas, bo jakos weny nie ma...tak sie staramy a nie wychodzi, juz poprostu nie chce sie juz o tym pisac...
ale dziewczynki, nie poddawajcie sie! Ja wierze, ze nam sie uda!

reklama
Do góry