reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Ja artystka?;-):-D Dlaczego?:-)
Ani@k ja się udzialałam (i dalej udzielam) na staraniach po raz pierwszy i na mamusiach 2012. Kilka razy napisałam tez na weterankach:tak:
Ze złych wiadomości: cos mi mówi, że przyjdzie @ i to szybciej niż ja i kalendarz myślimy

a który masz dc ?

artystka bo masz fajnie zakręcone pozytywnie posty :tak:

reklama
Ale ruch, aż miło jak się wchodzi:-):-)

Ani@k
witam:-) zpraaszam he he, co do macicy to nie znam nikogo:tak:

Zuzanka u nas tez wietrznie,coś mi się wydaje że nadmucha tu jakiejś burzy - uwielbiam takie rozładowania atmosferyczne, szczególnie w nocą:-)

Dana to goście zjadą:-) a dokładnie gdzie na mazury???

Nikusia aż nie możliwe że tacie cuda się dzieją z cyklami heh:-) ale nadzieja jeszcze jest jak dajesz takie wiadomośći:tak:

Ostatnia edycja:

Sun u nas bez zmian, ja nadal w martwym punkcie:-(, a ty jak się czujesz??? Co u Was???

Roza u nas bez zmian... 02.09 powinna przyjść @... czekam na nią z niecierpliwością... i znów idę na monitoring... W kolejnym cyklu zapewne pójdę na drożność jajowodów (tzn. w październiku), a w listopadzie na IUI... We wrześniu 10 jedziemy na urlop i mam zamiar odciąć się od rzeczywistości... :-)

Nikusia - 3 lata starań? Gratuluję Ci wytrwałości :) jesteś bardzo dzielna. Strasznie dużo czytania od mojej ostatniej wizyty tutaj:) w sumie to mi głupio, bo nawet się nie przedstawiłam, tylko tak na chamca wbiłam w rozmowę:p. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie ciepło, bo wydaje mi się, że zagoszczę tutaj na dłużej.....:) pozdrowionka dla was dziewczynki, bardzo miło czyta się wasze wypowiedzi:)

Alescie popisaly! ;-)
My wybylysmy z moja corcia na spacer i male zakupy. :-)

Zuzanka, Ania
- witajcie! I ja nowa na tym watku, ale fajnie, ze coraz wiecej babeczek wlatuje. ;-)

Tymczasem u mnie burza, a do tego net mi strasznie muli...

reklama
Tak zescie naplodzily od rana ze nie wiem co komu mam napisac, bo jestem w pracy i siedze na telefonie, a tak ciezko to wszystko ogarnac;D ale przeczytalam was hehe;)

Witam nowe kolezanki "po fachu" chociaz ja tez nowa;D

Ja dzis u kumpeli bylam, farbowala mi wlosy bo juz jak pol dupy zza krzaka wygladalam;D i tak sie naradzalam z nia co tu dalej robic z tymi moimi ciazowymi niepowodzeniami... I dalej nic nie wiem;D

Ktos mnie pytal o tempke dzis (chyba Roza) - a wiec moja tempka dzis normalna 36,6 :] porypane to wszystko;]

U mnie tak jak juz wczesniej pisalam od 3dni zanosi sie na burze i dalej nic. Duchota jak nie wiem.

Do góry