reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
no proszę :-) mmmniam ,mniam ....naleśniki uwielbiam:-) no ja też czekam na siostrę bo przyjeżdza z dzieciakami z Norwegii wraca do domu po urlopie u męża ;-)i jedziemy w piątek na mazury do niej :tak::-)na weekend.

Roza - ja mam koleżankę, która była na tzw. monitoringu i lekarz wykluczył owulację... ba wykluczył w ogóle, że był jakikolwiek pęcherzyk a 2 tyg później okazało się, że jest w ciąży...TAKŻE WSZYSTKO JEST MOŻLIWE... widziałam jej cykle bezowulacyjne z pięknymi fazami temp. a owulacji nie było...więc każdy cykl może jednak skończyć się niespodzianką :tak:
Nie da się nie myśleć o tym, że pragnie się dziecka...po prostu nie da się tego zrobić... trzeba jednak żyć każdym dniem jak najpełniej, jakby jutro miał się skończyć świat i niczego nie żałować :tak:

Nikusia ja w te wakacje tak zaczęłam podchodzić ,bo co innego zostało ? ja tyle lat się staram i w ciąż nic więc nie ma innego wyjścia trzeba myślenie zmienić na inne bardziej luzackie :tak:;-)
kwiatuszekq teraz można fajne rzeczy wyhaczyć na wyprzedażach :tak:

ale u Nas wiatrzysko się zrobiło jakiś obłęd z tą pogodą ,duszno jak cholera a jak otworzę okno to tak piździ że rolety mi spadają ,podobno burze mają być nad mazowieckim

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam nadzieję,że miło Nas do siebie przyjmiecie bo chciałabym Wam przedstawić Ani@k z mojego poprzedniego wątku "1 dziecko po 30 stce " chciałybyśmy do Was przyłączyć?

Ja tam sama jestem nowa na tym wątku bo generalnie jestem na weterankach :tak: w końcu lada moment 3 lata starań minie... ALE JA TAM WSZYSTKICH WITAM :-):tak:

reklama
Nikusia dzięki :-) ja też przez jakiś czas na weterankach byłam ale nie nadążałam za dziewczynami :no::szok::-)
Ani@k jakbym Cię nie znała ,Ty i nie śmiała ??:sorry:;-)

Do góry