reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Cześć dziewczynki.... :-)

Oooo widzę, że dzisiaj jestem pierwsza... :tak:

Ja już w pracy... Tempka poszła troszeczkę do góry.... nadal bolą (.)(.), czasami zaboli prawy jajnik.... a poza tym to nic się nie dzieję...

Dzien dobry dziewczynki!

Milego dnia Wam dzis zycze!
Ja mam do piatku mase roboty, jak Wam wspominalam, wiec nie moge byc na biezaco... :sad: Ale od piatku juz bede (potem co prawda wyjezdzamy na weekend, ale postaram sie zagladac)! ;-)
U mnie 38 dc... :szok:

Tymczasem sle Wam troszke &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Czy ktos testuje w najblizszych dniach?

Dzień dobry;)

Ja niestety nie testuje bo jestem w srodku cyklu, ale w tym miesiacu na nic nie licze bo cos mezowi slabo idzie ta prokreacja;] Chyba ma juz dosc hehe. A i ja w tym mies nie czuje owulki ;] W zeszlym bylo latwo bo bralam CLO i jajniki bolaly jak diabli. A teraz nic, zerooo ;)

Na Onecie dzisiaj artykul o tym ze w Polsce rodzi sie obecnie o polowe mniej dzieci niz w latach 80 i twierdza ze to z powodow ekonomicznych;] A przeciez obecnie co 4 para ma poprostu problem z poczeciem dziecka... Na to juz nikt nie zwraca uwagi;/

Kasienka - trzymam kciuki mimo wszystko, tak jak za kazda z Was! ;-)

Moje dziecko spi juz prawie 2 h! :-) Jak tylko wstanie, to kaszka i na spacer!

SUN - &&&&&&&&&& I NIECH ZOSTANIE U GÓRY .... KIEDY TESTUJESZ????
Mery-beth a Ty kochana coś długie cykle masz???Czy może jednak się plusik szykuje???? Ty nas tu nie oszukuj ;-) tylko napisz kiedy test? Mała pięknie śpi ...i zazdroszczę spacerku u mnie słoneczko a ja w pracy ....i widzę tylko przez okno :baffled:
Kasieńka- ja jak tylko starania zaczynałam to właśnie z myślą o dłuuuugim odpoczynku od pracy...bo na prawdę dosyć miałam wstawania o 4:40 i generalnie miałam wrażenie, że życie przez tą robotę mi ucieka...a już zimą to deprecha :-(murowana...wychodziłam ciemno wracałam jeszcze gorsze ciemności...tylko się pochlastać :-(....
Teraz myślę o pracy inaczej...przychodzę robię co muszę i wychodzę z myślą o tym, że czeka na mnie moja kochana córeczka i mąż i domek i psina... zamykam drzwi i nie myślę... nie analizuję a prze de wszystkim nie chcę już zachodzić w ciąże tylko po to aby od pracy odpocząć...ciąża nie może być lekarstwem na moje bolączki w niej... CIĄŻA ma być cudem, ma być darem... więc oddzielam te kwestię jak tylko mogę :tak:
Kwiatuszku - ja już na weterankach pisałam &&& za tatę!!!

reklama
lajka - i jak dzisiaj? @ brak ? :tak: z tego co wiem to idealnie jest mieś w samym środeczku, a normy są różne w laboratoriach. A TSH ile miałaś?
kasienka - też właśnie czytam ten artykuł ,a wczoraj był lepszy - Seks prokreacyjny - Poradnik przyszłej mamy - Chcę być Mamą - Onet Dziecko

nikusia - dobre podejście :tak:

zapomniałam:
526077_484196248258199_617372286_n.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry