reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
hej dziewczyny

ja po wizycie u gin i powiedziała mi ,że mam endo 18 mm i za 2 -3 dni zrobić test :) nie wiem co mam myśleć zasiała cień cienia:-:)blink:

No to trzymam kciuki :-)
sun - za Ciebie również :tak:
kasienka - a Ty kiedy masz nie dostać @ ? ;-)

Kiepsko się dziś czuję , ledwo rowerem do pracy dojechałam, moje mięśnie tak zastały że szok :szok::zawstydzona/y: Niech przyjdzie ta wredna @ i od razu zaczynam jakieś ćwiczenia bo niedługo będę grubsza od słonia :sorry:

Miłego dnia dziewczynki :-)

ps. nie wiem czy macie profil na FB, ale od paru tygodni w reklamach cały czas wyświetla się reklama bebiko - "Jesteś w ciąży" wygraj coś tam blebleble :-(

Ostatnia edycja:
Kwiatuszek nie... ale wczoraj dziewczyny sprowadziły mnie na ziemię, i powiedziały mi, że owulkę miałam zdecydowanie później, niż ja sądziłam... z tego wynika, że @ powinna przyjść jutro lub w niedzielę... Ale nawet nie jestem z tego powodu smutna, tym bardziej, że na nic kompletnie się nie nastawiałam w tym cyklu...

Sun - mh... dawaj wykres... nie to, że na ziemię Cię ktokolwiek sprowadzał... bo moim zdaniem jeśli bzykanko było a @ nie ma to szanse są...Tym bardziej, że nie wnikasz jakoś specjalnie w obserwacje cyklu więc nadzieję możesz mieć &&&&& dopóki @ nie ma!!!
ZUZA ???????Dawaj nam jakieś wieści...pobiegłaś na betę????
Anastazja- starość nie radość :-D:-)...nie no żartuję... ja mam na FB ale zabij mnie już nie zwracam na to uwagi, zawsze będą laski w ciąży i zawsze wszędzie widzieć będziemy mamusie z wózeczkami...ehhhh

Witam dziewczyny :-) starany się z mężem zajść ale nie wychodziło, zdecydowałam się na wizyte u ginki dość późno chyba nie chciałam usłyszeć ,że coś może być nie tak :crazy: ale stało sie nie ma owulacji i moje pytanie do was czy brałyście kiedyś taki zestaw leków na stymulacje owulacji wiec tak najpierw FEMOSTON i mam go brać bez przerwy, potem od 1dc do 5dc CLO i jeszcze DOSTINEX? pozdrawiam serdecznie

reklama
Dziewczynki nie będę testowała... w poniedziałek wyjeżdżam na wakacje i to się teraz liczy... czekam na rozwój sytuacji...

Nikusia tu masz mój wykres... Obserwacja cyklu - enpr.pl - dziewczyny mówią, że owulka była 24 - wtedy nie współżyłam wogóle więc nie ma szans na dzidzie.. ja współżyłam wtedy kiedy ja mam zaznaczony wzrost tempki...

Agza Witaj..... :-) odnośnie leków to ja biorę CLO od kilku m-c...

Do góry