reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Nikusia ja mam to samo :-) lubię swój domek i być panią domu :tak:prać,sprzątać i gotować to najbardziej ,ale jak każdy czasem mam dość ale to z reguły jak się ma zły dzień to wtedy się bym zamieniła na jakąś robotę we fabryce;-)
na razie mam swój salonik imam nadzieje,że się rozkręci nie długo :tak:

reklama
Dziewczynki, ale ja się wcale nie smutam :-) jest dobrze... tym bardziej, że w tym cyklu na nic nie liczyłam... bo byłam chora i mało współżyłam... ;-) ale nowy cykl to nowa nadzieja... :-)

No i proszę, nie było mnie parę minut a tu już takie decyzje zapadły :-D:-D:-D powiadam Ci wytrzymaj do rocznicy :-p:-p Ja się już przekonałam że wykresy to tylko tylko wykresy, jak się nudzę to przeglądam i ciążowe i mniej ciążowe- jakie widzę skrajności :szok: więc nie ma co - liczymy na cud, a jak nie to wspieramy się dalej :tak:

sun7 :**** dobre podejście tak trzymaj ,mówię Ci uda się jeszcze chwila i będzie maleństwo....idę sięp odszykować bo jadę z M do banku

będę później
miłego

Anastazja - DOKŁADNIE TAK :tak: ja czasem przeglądając wykresy na 28 dni, te ciążowe byłam zszokowana...bo w życiu bym nie pomyślała, że one ciążą mogą się skończyć...Los, organizm itd czasem płata figla...
Podejście SUN- SZACUN!!! Dlatego ja w takich momentach lubię to, że wiem co dokładnie się w moim organizmie dzieje... u mnie jest nawet śluz cyklicznie występujący w fl....uwierzcie mi, że ja mam dokładnie 8 dnia fl śluz PR no dokłądnie jak w zegareczku...zresztą jest jeszcze kilka takich fajnych moich cyklicznych spostrzeżeń ...no i w sumie fajnie bo na betę ani testy kasy wydawać nie muszę bo wiem czego się spodziewać... z drugiej strony Boże jak bym chciała się móc połudzić że może....:dry:
Zuza- znaczy się, że ten Twój suwaczek w kulki leci iże nie jesteś w 2 dniu nowego cyklu????MH...ciekawe ciekawe :confused::happy2: ale ja tam nic nie mówię :tak:

nikusia - odnośnie wykresu zuzy - to 2 dc to był 6.08 - też się na to złapałam :-D ciężko mieć tak wszystko jak w zegarku kiedy hormony szaleją :-( pewnie masz wszystko w normie w hormonach i stąd tak fajnie masz , mi polecaiał tarczyca i pewnie też parę innych - ale już nie sprawdzałam nawet :no:
Przypomniało mi się, parę dni temu na ovufrien była porada - że lubrykanty i ślina powodują że plemniki robią się gorszej jakości, także jak przyjdzie i się skończy @ , seksik uprawiamy tylko "poprawnie" :-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

aaaa to i ja też to czytałam...uśmiałam się no :-D...chociaż nie powiem my zakupiliśmy conective plus czy coś takiego ...ale ja nie narzekam na brak śluzu podczas dni płodnych więc i tak go w te dni nie używamy...
No mam jak w zegarku i pytanie...co z tego :confused::confused::confused: JA CHCĘ BYĆ W CIĄŻY!!!!!!!!!:happy:

juu ogarnęłam bank ,teraz zjadam obiadek ale coś z tą śliną jest heheh też gdzieś czytałam :happy::rofl2: coś mnie jajnik lewy boli ,pewnie to na @ a mój ten suwaczek to dziwny jakiś nie wiem o co mu chodzi ??:baffled::confused:

reklama
A ja sie zastanawiam jak to jest z ta stymulacja... Jesli jest wiecej niz jeden pecherzyk , i wszystkie pekna a tylko jeden zostanie zaplodniony to co dalej z reszta ? Czy wtedy moze wystapic jeszcze "okres"... ?

Do góry