reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

weekend to wszystkie odpoczywają :-)
lajka - miałam już pytać co u Ciebie, mało piszesz ostatnio :nerd: hmmm Ja się nie znam na tych badaniach, mieliśmy zrobić ale mój mąż niby najpierw był chętny a później tak odkładał że teraz olaliśmy trochę starania, może coś jednak w tym jest , że ten problem jest w naszej głowie , postaram się przez najbliższe pół roku zapomnieć , może jakieś bardziej aktywne zajęcie sobie znajdę :eek: Powiem Wam że cieszyłabym się już z @ , a tak to rano jakieś brązowe brudzenie i teraz cisza :wściekła/y: już pomijam fakt że już chodzę z ochraniaczem , no bo jak się poleję to wstyd być nie przygotowanym :-D:-D:-D:-D
Obcięłam włosy dzisiaj :-p na krótko :tak:

reklama
Sun gdzie ty specjalnie weszlam zobaczyc czy testowałas a Ciebie nie ma??? ale mam nadzieje &&&&&&&&&&&&&&
a ja mialam wczoraj taka owu bolesna jak zawsze z reszta ale az wymiotowac z bolu mi sie chchialo

Roza żeby tylko komin...:-DUps upiłam się dzisiaj ajerkoniakiem, tak, własnie :-Dtej chwili dość trochę kręci mi się w głowie:-D:-D:-D
Siusiam jak pies, co 15 minut. Czasem ledwie wyczłapię z łazienki i znowu mi się chce:zawstydzona/y:
Od teraz próbuję wypierać ze świadomości jakiekolwiek pesymityczne myśli. Jestem na nie dla NIE! :-D:-D:-D
P.S. Dietę szlag trafił, od jutra od nowa. Objadłam się ciastem mleczna kanapka:zawstydzona/y:

Cześć dziewczyny! zaniedbuje ostatnio forum ale jeszcze się przestawiam na czas pracy. U mnie dobrze, ale jestem do tego przeziębiona i od razu po pracy szłam się kąpać i do łóżka. :-) W pracy może być ... myślałam,że będzie lepiej ale daje radę. Moja szefowa jest jakaś nawiedzona i dostałam już od niej zjebki za darmo bo jej się nie zgadzały obliczenia a pieniądze w kasie tak ... więc nie wiem po jakiemu liczyła i nawet mnie za to nie przeprosiła i już do mnie sapki ma typu "czy już mi się nie podoba" i soboty ... obiecała płatne a teraz mnie wepchnęła gdzie widziała że zdycham z przeziębienia to za wolne :baffled: ehh ... POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!!!

Hej:-)

Lajka ja to nie pomogę:tak:

Dana no ładnie, ładnie hihi w remoncie pomagasz;-):laugh2:, ja się przyłączam i zaczynam myśleć tak samo:-)

Butterfly to ci szefowa:baffled: dobrze że przeprosiła:-)

Kochane nadal nie ma wredoty... ale od wczoraj przestałam mierzyć tempkę... jak @ nie przyjdzie do wtorku to test wykonam jak dojadę do Zakopanego... nie będę miała neta do soboty tak więc o wyniku poinformuje Was dopiero w sobotę - no chyba, że wredota przyjdzie jutro...

Sun - ahhh ale ty nas w niepewnosci chcesz trzymac;)

A mi weekend szybko zlecial. Bylam na wyjezdzie bo moj M. jest dj'em i bylo wyjazdowe granie na podkarpaciu;) A i jeszcze prowadzil StrongManow w Zawierciu, wiec weekend ciekawy;)
A jutro ma urodziny a ja nie mam prezentu bo nie bylo czasu;( Dostanie spozniony;D A najlepszy prezent by byl jak bym @ nie dostala bo ma przylezc w tym tyg;) Ale na to nie licze wiec trzeba cos innego wymyslec;)

reklama
Witam się szybko :-)
Sun &&&&&&&&&&&&&&&& coś mi się wydaje, że nawet przy mojej interpretacji to już jest coś na rzeczy ...Boże ale byłoby cudnie :tak:
Kasienkadg - a może jednak będzie prezent...życzę Wam z całego serduszka...
Butterfly - współczuje szefowej....ja ma super w porządku szefa... ale wiem jak wredni potrafią być przełożeni... :confused2:
Roza, Danao, Zuza i reszta dziewczynek witam poniedziałkowo... ja chyba po owu ale temp. zwariowała doszczętnie :cool:

Do góry