reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

cześć dziewczyny

sun trzymam kciuki &&&&&&&& mocno,mocno ;-)
Nikusia a może to nie owu tylko już fasol się lęgnie?
Kasienka życzę Ci aby podła @ nie przylazła i aby Twój M miał piękny prezent:tak:

a ja się ogarnę i z kawką się będę dołączać :happy2:

reklama
Witam poniedzialkowo;) Ale jaja dzis - kuzynka mojego M. tez ma urodziny dzis i w ramach prezentu urodzila sobie syneczka ;D Jeszcze przed terminem;D

A mnie cos podbrzusze boli tak jak bym miala zaraz @ dostac, ale ona ma przylezc dopiero w srode;]

Kasienka no to nie źle faktycznie prezent nie do przebicia :tak: mnie tak od 1,5 tygodnia na @ boli i nic ,więc pamiętaj,że to nie świadczy o zbliżającej @ trzymam za to kciuki &&&&&:tak:

Dzień dobry:-)
Nie cierpię poniedziałków, ale przynajmniej pogoda jest ładna:-)
Strasznie wypompowana się czuję przez ten weekend. Jutro rocznica i nie mam pomysłu jak by tu uświetnić ten dzień:-( M idzie do pracy na nockę

chyba nikt nie lubi ;-)ale ja jeszcze ze względu na to ,że jest ładna pogoda to lubię ten poniedziałek słoneczny :-)

kawka latte machiato i chwila relaksu ,bo zaraz uciekam na ogródek kwiatki z zielska odkopać :szok::tak:

danao oj co by Ci tu za pomysł podrzucić?? jak coś mi wpadnie do głowy to Ci podeślę w końcu tym się zajmuje :-D

reklama
Do góry