reklama
no wlasnie jutro do roboty ,bleeeeeeeeeeee, ja chce byc w ciazzzzzyyyyyy!!!!!i miec wolne![]()
No właśnie, ja też chcę !!!! aaaa!!!!!

Bezdzietna
Fanka BB :)
Witam się popołudniowo. Coś mi się wydaje że @ nadchodzi wielkimi krokami:-(. Boli mnie brzuch kiepski nastrój czyli standardowy PMS
Witam nowe staraczki
Kasokuu u mnie też z drugą ciążą problem, pierwsza niewiadomo kiedy i jak a druga od 2 lat nic....
Chyba czas odpuścić i po prostu liczyć na szcześlwy traf jak za pierwszym razem
Bo teraz chcemy i co miesiąc czekam i pewnie to jest moja zguba;/
Jeszcze nie znam waszych nicków, nie pamiętam wszystkich ale podtsawa to nie myśleć
A kilka miesięcy starań to jeszcze nic, często blokuje nas zwykła psychika i to liczenie, mierzenie i sex z myślą może teraz sie uda...trzeba wrzucić na luz i czerpać przyjemność z uniesień, a nie zastanawiać się czy tym razem plemniki będą skuteczne a jajo urosło
Kasokuu u mnie też z drugą ciążą problem, pierwsza niewiadomo kiedy i jak a druga od 2 lat nic....
Jeszcze nie znam waszych nicków, nie pamiętam wszystkich ale podtsawa to nie myśleć
Bezdzietna
Tutaj już chyba nikt nie zagląda
:-(
A ja chciałam coś napisać zapytać co sądzicie o pewnej sprawie no ale mówi się trudno wątek UMARŁ
:-
no:

A ja chciałam coś napisać zapytać co sądzicie o pewnej sprawie no ale mówi się trudno wątek UMARŁ

P
patu$ka
Gość
Nie umarl...jestesmy,jestesmy
Pisz co cie trapi,pomozemy

Pisz co cie trapi,pomozemy

P
patu$ka
Gość
Hej dziewczyny, dawno się nie odzywałam. Trzymam kciuki z a dziewczyny. Ja w tym miesiącu niestety nie...
Niedługo wizyta u gin.. muszę koniecznie się go o wszystko wypytać, zawsze czegoś zapominam.
Szkoda...w nastepnym sie uda trzymam &&&&&&&&&&&&& ja jestem tydzien po owulce i tak jakos dziwnie sie czuje

reklama
bellabella
skrzat-wizyte mam na 18:20 wieczorem dam znac,mam nadzieje ze wszystko bedzie widac,to lekarz mi ten termin robil nie ja sama .to chyba wie kiedy widac i kiedy najlepiej termin robic,taka mam nadzieje:-)
Podziel się: