Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no wlasnie jutro do roboty ,bleeeeeeeeeeee, ja chce byc w ciazzzzzyyyyyy!!!!!i miec wolne![]()

:-(
:-

Hej dziewczyny, dawno się nie odzywałam. Trzymam kciuki z a dziewczyny. Ja w tym miesiącu niestety nie...
Niedługo wizyta u gin.. muszę koniecznie się go o wszystko wypytać, zawsze czegoś zapominam.
ciagle chce mi sie spac tak mam od jakisc trzech dni,wczoraj to przeszlam sama siebie,polozylam sie w poludnie cos kolo 12 bylo obudzilam sie o 14.30 i juz o 20 spalam...masakra jakas,podbrzusze mnie pobolewa swedza sutki,ale ja to juz nie wiem czy cos jest na rzeczy czy jak? na objawy @ za wczesnie zawsze pojawialy sie na dwa dni,dzien przed @ a ty ponad tydzien
i czuje takie uczucie pustego zoladka,zdaze cos zjesc po pol godziny znowu bym cos zjadla,musze sie ograniczac bo przytuje i co wtedy co za duzo to nie zdrowo