Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie tak robimyOla czasami wlasnie taka obserwacja blokuje nam cos w glowie, lepiej luz. Wspolzyc kiedy sie ma ochote itp.
Ja dwa dni temu zrobiłam test i mam dwie kreseczki, właśnie w pierwszym normalnym cyklu po odstawieniu anty, które brałam 12 lat z dwoma bardzo krótkim przerwami. Sama nie umiem w to jeszcze uwierzyćWitam Wszystkich
Po 3 latach brania tabletek czas zacząć staranie o kolejnego potomka i w związku z tym mam do Was pytanie.
Tabletki odstawiłam 29.09.17 pierwszy okres po odstawieniu dostałam 3.10.17 zawsze cykle przed tabletkami miałam 27-28 wiec powinam dostac kolejna @ 31.10 a jeszcze jej nie ma ( w dniu spodziewanek @ brzuch mnie pobolewal jak zawsze przed a wczoraj wszystko wróciło do normy ), dzisiaj miałam takie uczucie ciągnięcia w dół i takie dziwne klucia, zrobiłam test popołudniu ale wyszedł negatywnie.
Czy jest w ogóle szansa na ciaze w pierwszym cyklu po odstawieniu?
Ja dwa dni temu zrobiłam test i mam dwie kreseczki, właśnie w pierwszym normalnym cyklu po odstawieniu anty, które brałam 12 lat z dwoma bardzo krótkim przerwami. Sama nie umiem w to jeszcze uwierzyć![]()
To może zrób betę ?To Super :-)
U mnie testy negatywnie a @ dalej nie ma![]()