Agnes4312
Moderator
To za 2 dni możesz mieć w granicach 1000 i możliwe, że na usg już będzie można uwidocznić pęcherzykW czwartek miałam 117, w sobotę 217 i dzisiaj 454.
Na pewno bym przyspieszyła wizytę u lekarza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To za 2 dni możesz mieć w granicach 1000 i możliwe, że na usg już będzie można uwidocznić pęcherzykW czwartek miałam 117, w sobotę 217 i dzisiaj 454.
To za 2 dni możesz mieć w granicach 1000 i możliwe, że na usg już będzie można uwidocznić pęcherzyk![]()
Jutro zadzwonię na rejestrację i spróbuję się z Panią ginekolog skontaktować przez telefon i zobaczymy co mi powie, bo może faktycznie powie żebym szybciej przyszła.To za 2 dni możesz mieć w granicach 1000 i możliwe, że na usg już będzie można uwidocznić pęcherzyk![]()
Miałam najpierw niewiele ponad 18 a dwa dni później ok 16, badałam kilkukrotnie razem z betamnie też umówiła na usg w 6tc. A jakie miałaś wyniki?
Super, dobrze wiedzieć, że ktoś miał podobną sytuację i na pewno jutro będę dzwonić. Dziękuję za poradę!Miałam najpierw niewiele ponad 18 a dwa dni później ok 16, badałam kilkukrotnie razem z betadla mojej prowadzącej było to na tyle nisko, że od razu przepisała besins, luteiny nie chciała bez pęcherzyka w macicy , a duphastonu w ogóle nie zapisuje pacjentkom. Później badałam jeszcze progesteron jak zażywałam besins i ładnie się podnosil, w 10 tc miałam już 30, wówczas przeszłam na luteinę i będę ją stosować pewnie przez całą ciążę
![]()
A w którym ty już jesteś tc? Pamiętam twoje 2 kreskiMiałam najpierw niewiele ponad 18 a dwa dni później ok 16, badałam kilkukrotnie razem z betadla mojej prowadzącej było to na tyle nisko, że od razu przepisała besins, luteiny nie chciała bez pęcherzyka w macicy , a duphastonu w ogóle nie zapisuje pacjentkom. Później badałam jeszcze progesteron jak zażywałam besins i ładnie się podnosil, w 10 tc miałam już 30, wówczas przeszłam na luteinę i będę ją stosować pewnie przez całą ciążę
![]()
Ja Twoje teżA w którym ty już jesteś tc? Pamiętam twoje 2 kreski![]()
TakJa Twoje też
Zaczęłam właśnie 17 tydzień
a Ty chyba majowka, dobrze pamiętam ?![]()
Jak to szybko zleciałoTakja dzisiaj 14+4
![]()
Zadzwonilam do lekarza, powiedzialam jakie są wyniki. Czuję się dobrze, brak jakiegokolwiek plamienia. Powiedziała, że w takim razie mam się nie przejmować, że jeżeli czuje się dobrze to możemy poczekać z wizytą na spokojnie do 24 listopadaZadzwoń lepiej albo napisz sms do lekarza,to chwila a może pomóca masz plamienia czy wszystko ok ? przy tych dolegliwościach jakie wymieniłaś uważam,że powinnaś być już od samego początku pod stałą kontrolą lekarza,bo czasami trzeba szybko działać
![]()