Dziewczyny 30 grudnia miałam monitoring pęcherzyk obecny duży 3cm to był 15dc okres 16 grudnia zakończenie ciąży biochemicznej w 4-5 tygodniu ciąży dziś 2 stycznia kontrolne usg brak pecherzyka lekarz stwierdził owulację ze najprawdopodobniej była przepisal prpgesteron progesterone besins 200mg raz dziennie dpustnie dopiero w aptece okazało się ze to dpoustnie a czytalam ze lepiej dopochwowo czy któraś brała taki progesteron i może się wypowiedzieć
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Jak Ci lekarz przepisał doustny to go bierzesz doustnie, a nie wsadzasz do pochwy.Dziewczyny 30 grudnia miałam monitoring pęcherzyk obecny duży 3cm to był 15dc okres 16 grudnia zakończenie ciąży biochemicznej w 4-5 tygodniu ciąży dziś 2 stycznia kontrolne usg brak pecherzyka lekarz stwierdził owulację ze najprawdopodobniej była przepisal prpgesteron progesterone besins 200mg raz dziennie dpustnie dopiero w aptece okazało się ze to dpoustnie a czytalam ze lepiej dopochwowo czy któraś brała taki progesteron i może się wypowiedzieć
Oczywiście że biorę doustnie chodzi o to że słyszałam że progesteron w formie dopochwowej jest skuteczniejszy lekarz nie pytał sie mnie tylko przepisał tabletkiJak Ci lekarz przepisał doustny to go bierzesz doustnie, a nie wsadzasz do pochwy.
Podziel się: