Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daj znać jaki wynik. Trzymam kciukiPoczekam do końca tygodnia. I tak zrobię jak piszesz. Dziękuje![]()
Może masz cykle bezowulacyjne i stąd podwyższona prolaktyna?
Cześć dziewczynymam do was pytanie, co sądzicie na temat tych wyników. W piątek powinnam dostać miesiączkę, jednak do dziś brak. Wcześniej nie opóźniała mi się miesiączka. Cykle 31 dni. Raz miałam tylko 33 dni. Widzę ze prolaktyna podwyższona oraz testosteron delikatnie
Progesteron jest niewiele podwyższony., prolaktyna również, która często ma wahania np przez stres i inne różne czynniki. Może zrób betę z krwi lub powtórz test, w aptekach można dostać taki który robi się samej w domu z krwi jest dużo bardziej wiarygodnyKurde nie mam pojęcia. Jestem umówiona do ginekologa na przyszły tydzień. Zobaczymy co powie... Martwię się trochę![]()
Progesteron jest niewiele podwyższony., prolaktyna również, która często ma wahania np przez stres i inne różne czynniki. Może zrób betę z krwi lub powtórz test, w aptekach można dostać taki który robi się samej w domu z krwi jest dużo bardziej wiarygodny![]()
Daj znać jaki wynik. Trzymam kciukiPoczekam do końca tygodnia. I tak zrobię jak piszesz. Dziękuje![]()