reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

reklama
w Lidlu deserki bobovity po 2,39 i obiadki gerbera po 5miesiącu po 2,99
pieluchy Pampers 4kupiłam w Carrfurze 132 szt za 89zł

Dobrze ze napisalas bo ja mam intermarche pod nosem:tak: tylko ze takie male wiec nie wiem czy to wszystko bedzie:eek:

Na pewno znajdziesz rozmiar, bo są wąskie te bodziaki. Ja mojej 2 sztuki na krótki wzięłam i 3 na długi. Bawełna super. No a na pewno pasować będą, bo nie są szerokie, moja jest chuda a długa.
Są zabawki, deserki, obiadki, ciastka, kaszki...Ja wydałam 150zł, ale nie żałuję bo zapas mam na conajmniej miesiąc, czy dwa:)

ja byłam dzis w intermarche i niestety nie przyszedł cały towar, są tylko obiadki, deserki, pieluchy itp. a ciuszki, zabawki nie przyszły, ale jutro podejdę do drugiego intermarche, może tam będą te rzeczy :tak:

reklama
Przeceny są też w SMYKU!! Nawet po 5 zl,jakies czapeczki,szaliczki,rękawiczki,dresiki od 20zl. No jest troszke tego.

Do góry