reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

Dziękuje Iwonko za chęci ale szkoda zachodu <tuli>

Ja do Auchana mam też kawał drogi. Jakoś nie przepadam za tym sklepem ale czasami coś fajnego się trafi.

Dziś babka z lumpka mi powiedziała, że jutro jej szefowa przywozi używane zabawki. Dziś już wystawiła takiego pchacza fisher-price za 30zł. Pognałam mojego, żeby zobaczył ale stwierdził, że mu się nie podoba. A w dobrym stanie był. Tylko bez możliwości siadania.

Taki: http://www.allegro.pl/item890554831_fisher_price_chodzik_pchacz_bcm.html

reklama
to są te same pampersy co były wcześniej w dwupaku po 85zł, czyli np. czwórki po 70szt. :tak: tylko teraz bodajże kupuje się 2 osobne paczki, nie złączone

Dziewczyny co ile wychodzi gazetka Rossmannowa??
Bo wiem że obecna jest od 29 stycznia :tak: ale do kiedy ona obowiązuje?? :-)

I jeszcze jedno, czy jest któraś z Was z Trójmiasta??
Bo chciałam się zapytać czy Rossmann jest w CH Alfa??

O dzięki Efe bo w sobotę wybieramy się do Trójmiasta na jakiś tydzień i właśnie nie pamiętałam czy jest tam Rossmann czy nie :happy:
A skąd Ty jesteś??
Ja będę na Przymorzu :tak::-D

reklama
O dzięki Efe bo w sobotę wybieramy się do Trójmiasta na jakiś tydzień i właśnie nie pamiętałam czy jest tam Rossmann czy nie :happy:
A skąd Ty jesteś??
Ja będę na Przymorzu :tak::-D
Karinciu ja z południa województwa:-( Do Trójmiasta mam kawał drogi:-(
Ale mój mi obiecał zakupy w ten weekend więc już mi się gęba cieszy:-D

Do góry