A tu troche zabawy, ale ja lubie takie pierdółki i chyba się pobawie - mam nadzieje że zapasy tych zabawek się szybko nie wyczerpią;-)
Promocja - Misiowy domek
Ja kupiłam kaszki, ale bez promocyjnych naklejek :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tu troche zabawy, ale ja lubie takie pierdółki i chyba się pobawie - mam nadzieje że zapasy tych zabawek się szybko nie wyczerpią;-)
Promocja - Misiowy domek
chyba nie tańsze, bo w promocji dwupak w tesco kosztuje 85zł, czyli 42,5zł za paczkę :-);-)w real'u pampki jumbo sa po niecale 43 pl, wiec tansze niz w tesco ;-)
w real'u pampki jumbo sa po niecale 43 pl, wiec tansze niz w tesco ;-)
rzeczywiscie izabela, jakos mi sie ubzduralo, ze w tesco dwupak pampek jest po 88pln:-(chyba nie tańsze, bo w promocji dwupak w tesco kosztuje 85zł, czyli 42,5zł za paczkę :-);-)
tak jednaAle to 1 jumbo paka![]()