_karincia_
Fanka BB :)
No czyli nic nowego..84,99 zł
Cały czas trwa po prostu tamta promocja

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No czyli nic nowego..84,99 zł

A dzwonili do was w sprawie pampersa? Po tych próbkach nowych pampków wczoraj miałam długi telefon w sprawie opinii na ich temat.

w ogóle mi się nie podoba ta moja redowska poczta.. masakra... np dostałam gazete "twoj maluszek" (nie zamawiałam jej) i była luzno wsadzona do skrzynki... i tylko na niej markerem napisana ulica i nr domu i mieszkania.... jak cos do niej było dołączone to pewnie se ktoś wziął... (mój Ł dostał już raz gazete bez płyty - porwany woreczek był).. jak jeszcze raz cos takiego będzie to będę reklamować...
no to dobrzete gazety tak przychodzą mi maluszka rzucali nawet na wycieraczkę one są bez foli całkiem luzem.
a już chciałam chryje robić 
opakowanie mleka modyfikowanego nan po 6 miesiącu, 4 jednorazowe próbki pure ryżowego, jedna próbka kaszki i słoiczek jabłuszek z gerbera, a niedawno dostałam z bobovity - próbkę kaszki, próbkę bebiko i zupkę marchewkową:-)