Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jestem zła jak nie wiem na nie bo mam teraz 2x wiecej prania no i nie lubie niespodzianki w postaci koopy na spodenkachNie KARINCIA ja Rembertów. Na Polach mieszka GOSIA72Aaa, myślałam że do tego na Kabatachto mogłybyśmy się spotkać na zakupkach ;-)
Bo Ty chyba gdzieś przy Polach mieszkasz nie??![]()

KASIA ja ich używałam jak Aniela uczyła się sikać na nocnik. Bo jako takie do użytku codziennego są beznadziejne, raczej jako takie "łapacze awarii" jak się na nocnik nie zdąży. Tyle, że o niebo lepsze i tańsze były takie pielucho-majty z Tesco. Bo pampki potrafiły też Anieli dupkę odparzyć.Chogata a pampki nie sa czasem dla dzieci juz chodzacych?Bo myślalam kupić dla Mateusza ale sa drozsze i sama nie wiem
Racja mjuNie KARINCIA ja Rembertów. Na Polach mieszka GOSIA72![]()

Zaluje ze u nas Tesco nie ma:-( Kazda go tak chwali... U nas jest cos podobnego MAXI ICA ale tam wcale nie jest taniej niz w normalnych sklepach...![]()

tylko w odroznieniu do polskiego to w niemieckim jest TANIOKARINCIA jak się tylko trochę cieplej zrobi to ja bardzo chętnie na jakiś spacerek się wybiorę - bo teraz Antek źle znosi podróż w samochodzie - ale to ze względu na kombinezon. Ale jeśli byś miała ochotę już teraz do nas wpaśc to ZAPRASZAM!!!Racja mju
Przepraszam za pomyłkę
Szkoda że tak daleko od siebie mieszkamy bo fajnie byłoby się spotkać![]()