• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

te gazety tak przychodzą mi maluszka rzucali nawet na wycieraczkę one są bez foli całkiem luzem.

Ja gazetkę dostałam w folii.

a szkoda mi ze my kurcze tych próbek nie dostajemy - coś za krótko w szpitalu byłam jak rodziłam i nic nie dostalam i nie wypełniłam

Ja w szpitalu wypełniałam, na szkole rodzenia, zarejestrowałam się na stronach i... guzik z pentelką dostałam :-(

W realu pampersy są po 42,99 zł

W biedronce wyprzedaż ciuszków. Np body 56-68 3 zł/szt, rajstopki 3 zl/szt, a dla chrzesniaka kupiłam kamizelke puchową zimową roz 128 za 10 zł :szok:

reklama
1 lutego w Biedronce beda zabawki dla niemowląt
wesołe myjki

w Lidlu 1 lutego wszystko dla dzieci,pieluszki Pampers 39,99,pieluszki Toujours 26,99 i inne ciekawe rzeczy

Załączniki

• s3_b.gif
    s3_b.gif
    46,6 KB · Wyświetleń: 110
  • s7_b.gif
    s7_b.gif
    39,7 KB · Wyświetleń: 113
Ostatnia edycja:
1 lutego w Biedronce beda zabawki dla niemowląt
wesołe myjki

w Lidlu 1 lutego wszystko dla dzieci,pieluszki Pampers 39,99,pieluszki Toujours 26,99 i inne ciekawe rzeczy
Tylko nie biegnijcie od razu do Lidla bo Pampki w promocji są tylko te 54szt.
więc 1 szt. pamparsa wychodzi po 0,74gr a to oznacza że lepsza jest ta promocja z Tesco bo 2 x 70szt. kosztuje 84,99 więc 1 szt. wychodzi po 0,60gr :-):-):-)

reklama
Ja wczoraj kupilam takie większe ciuszki dla Nati. Jest fajna przecena w CUBUSie. Np. kombinezon za 30zl, sweterek za 10zl, rękawiczki i buciki z welny( takie skarpetki) po 5 zl i wiele wiele innych ciuchów,takze letnich( jakies z poprzedniej kolekcj chyba). Aha i jest duzy wybór pod względem rozmiarow. No jest w czym wybierać. Ja kupowalam w Blue City w Wawie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry