reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

te gazety tak przychodzą mi maluszka rzucali nawet na wycieraczkę one są bez foli całkiem luzem.

Ja gazetkę dostałam w folii.

a szkoda mi ze my kurcze tych próbek nie dostajemy - coś za krótko w szpitalu byłam jak rodziłam i nic nie dostalam i nie wypełniłam

Ja w szpitalu wypełniałam, na szkole rodzenia, zarejestrowałam się na stronach i... guzik z pentelką dostałam :-(

W realu pampersy są po 42,99 zł

W biedronce wyprzedaż ciuszków. Np body 56-68 3 zł/szt, rajstopki 3 zl/szt, a dla chrzesniaka kupiłam kamizelke puchową zimową roz 128 za 10 zł :szok:

reklama
Dziewczyny a jak się juz zarejestruję na tych stronach to co dalej zrobic żeby dostać jakies próbki??
W szpitalu nic nie wypełniałam więc też nic nie dostałam :confused:

1 lutego w Biedronce beda zabawki dla niemowląt
wesołe myjki

w Lidlu 1 lutego wszystko dla dzieci,pieluszki Pampers 39,99,pieluszki Toujours 26,99 i inne ciekawe rzeczy

Załączniki

• s3_b.gif
    s3_b.gif
    46,6 KB · Wyświetleń: 99
  • s7_b.gif
    s7_b.gif
    39,7 KB · Wyświetleń: 101
Ostatnia edycja:
1 lutego w Biedronce beda zabawki dla niemowląt
wesołe myjki

w Lidlu 1 lutego wszystko dla dzieci,pieluszki Pampers 39,99,pieluszki Toujours 26,99 i inne ciekawe rzeczy
Tylko nie biegnijcie od razu do Lidla bo Pampki w promocji są tylko te 54szt.
więc 1 szt. pamparsa wychodzi po 0,74gr a to oznacza że lepsza jest ta promocja z Tesco bo 2 x 70szt. kosztuje 84,99 więc 1 szt. wychodzi po 0,60gr :-):-):-)

reklama
Ja wczoraj kupilam takie większe ciuszki dla Nati. Jest fajna przecena w CUBUSie. Np. kombinezon za 30zl, sweterek za 10zl, rękawiczki i buciki z welny( takie skarpetki) po 5 zl i wiele wiele innych ciuchów,takze letnich( jakies z poprzedniej kolekcj chyba). Aha i jest duzy wybór pod względem rozmiarow. No jest w czym wybierać. Ja kupowalam w Blue City w Wawie.

Do góry