reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

reklama
Oooo!! no proszę mam pod nosem biedronke i szczerze mowiać nigdy tam nie poszlam,bo jak widze te wieczne kolejki to mi sie odechciewa...ale skoro tak polecacie te Dada to się chyba poświęce!!

A co do chusteczek,to ja w makro kupuje(jak są w dobrej cenie:) ) Huggies-lubię je bo wszystkie są tak samo wilgotne i wychodzą ładnie jedna po drugiej az do samego końca. Spoko jak dla mnie są też Cleanic Herbal,choć ich wadą dla mnie jest to,że się kiepsko wyciągają...
Pampers niestety uczulił Nati.

gdzies juz chyba pisalam, Dada chusteczki sa ok, ale kiepsko sie wyciagaja. Tez uzywam pieluszek Dada (w ciagu dnia). Ostatnio kupilam w Lidl'owskie "toujours" i sa jeszcze fajniejsze i cenowo podobne 50 sztuk rozmiar 4 kosztuja 27,- zl.

JA UŻYWAM CHUSTECZEK DADA PIELUCHY TEZ ALE NA ZMIENĘ Z PAMPERSAMI LUB BABYDREAM BO W DADA PRZY DŁUŻSZYM siusianiu w nie nam wychodza kryształki, wiec na noc nie zakładam (no chyba że akurat nie mam nic innego)
r
od 12.03w Rossmannie mnóstwo promocji dla dzieci-kosmetyki, jedzonko, babydreamy

reklama
Do góry