reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

reklama
pieluch używamy pampersów, a chusteczki mamy z huggiesa (kosztują 7zł, a w promocji w tesco 4-pak kosztuje 20zł, czasami 22zł) i jak dla mnie są najlepsze, chociaż przez każde pieluchy przelatywała rzadka kupa, nawet przez pampersy :tak::-) te chusteczki zielone z tesco też są fajne :-)

Cześć:)
Ja jestem zadowolona z chusteczek pampers sensitive...kupuję w tesco na promocjach...za 23-25zł...6 opakować po 63 chusteczki....chyba nawet teraz jest promocja...gdybyście były zainteresowane to mogę sprawdzić bo codziennie robię tam zakupy.

Cześć:)
Ja jestem zadowolona z chusteczek pampers sensitive...kupuję w tesco na promocjach...za 23-25zł...6 opakować po 63 chusteczki....chyba nawet teraz jest promocja...gdybyście były zainteresowane to mogę sprawdzić bo codziennie robię tam zakupy.
Ja też właśnie te 6 packi kupuję i jestem z nich bardzo zadowolona :tak:

Chusteczki pampersa uczuliły Martyne. Obecnie używam bobasa, ale ostatnio zmienili nieco zapach, który mnie denerwuje. Próbowałam też dzidziusia, ale wkurza mnie, że po wyciągnieciu chusteczki następna zostaje w opakowaniu zamiast wyjść z poprzednią. Ktoś polecał mi chusteczki tami, ale dla mnie kiszka. Brzydki zapach, chusteczki u góry suche, a te na dole cieknące balsamem. Wypróbuje dada, albo te z tesco.

Wracając do chusteczek nawilżanych... Dobre i niedrogie kupuję w Lidlu (takie niebieskie) ok 3,50 zł za opakowanie. Są dobrze nawilżone i mają ładny zapach.

reklama
Chusteczki pampersa uczuliły Martyne. Obecnie używam bobasa, ale ostatnio zmienili nieco zapach, który mnie denerwuje. Próbowałam też dzidziusia, ale wkurza mnie, że po wyciągnieciu chusteczki następna zostaje w opakowaniu zamiast wyjść z poprzednią. Ktoś polecał mi chusteczki tami, ale dla mnie kiszka. Brzydki zapach, chusteczki u góry suche, a te na dole cieknące balsamem. Wypróbuje dada, albo te z tesco.
A te z dada sa bardzo dobre przewaznie ich tylko uzywam. Czesto tez z dzidziusia ale sa suchsze od dada.

Do góry