Kania78
...
Dołączam się do prośby :-)happy, elusia, napiszcie mi proszę dokładnie jaki to ten olejek do kąpieli bo juz kilka razy sie do niego przymierzałam ale co wchodze do rossmana to oczopląsu dostaje i nigdy nie wiem jaki to miał być;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dołączam się do prośby :-)happy, elusia, napiszcie mi proszę dokładnie jaki to ten olejek do kąpieli bo juz kilka razy sie do niego przymierzałam ale co wchodze do rossmana to oczopląsu dostaje i nigdy nie wiem jaki to miał być;-)
happy, elusia, napiszcie mi proszę dokładnie jaki to ten olejek do kąpieli bo juz kilka razy sie do niego przymierzałam ale co wchodze do rossmana to oczopląsu dostaje i nigdy nie wiem jaki to miał być;-)

ja miałam taki niebieski z żółta nakrętką a teraz widze tylko z bialą a to jest zupełnie inny zapach. Miałam jak niunia się urodziłą i ją kąpałam w tym.

- biała buteleczka z różową zakrętką,EXTRASENSITIVE.Powiem Wam,ze i ja go sobie od czasu do czasu do kąpieli "psiknę",żeby nawilzyc skórę- kiedyś używałam do tego oliwki J&J,ale odkąd mam ten olejek,to jest jeszcze lepszy.No i cena w stosunku do jakości- rewelacja
.