reklama

Promocje

Victor też przez jakiś czas miał czyściutką i suchutką pieluszkę po całej nocy:szok: - już się nawet ucieszyłam, że łatwiej mi będzie przyzwyczaić go w przyszłości do spania w nocy bez pampersa, ale szybko moje plany rozwiał wiatr, a raczej uświadomiła mi to waga porannej pieluszki:-D

reklama
ja własnie wróciłam z reala i uprzejmie donoszę
promocja na pampersy się skończyła i wszystkie duże paczki 47,95 huggies super bez wzgledu na rozmiar 36,95 trxzy deserki gerber jabluszko 4,95
herbatka hipp na trawienie i uspakajajaca po 8,29 a hipp dla karmiacych 12,49 kupiłam tez płyn kremowy nivea do kąpieli za 12,49

nie wiem czy cos sie opłaca ale takie są ceny no i zapomniałam kupic woreczki na pieluszki

Hipp przysłał nam dziś paczuszkę. W środku znalazłam: słoiczek: ziemniaczki z dynią, czerwoną łyżeczkę, próbki: mleczka 2 probiotycznego, herbatki jabłkowej z z melisą, kremiku do twarzyczki, no i z pół kg literatury:-D;-)

Martula 25, wypełniłam ankietę w szpitalu zaraz po urodzeniu małej, wtedy też dostałam pudełko z różnymi próbkami "Skarb malucha". Do tej pory przyszły już do mnie paczuszki z nestle, nutricii i dziś z hippa.

Martula 25, wypełniłam ankietę w szpitalu zaraz po urodzeniu małej, wtedy też dostałam pudełko z różnymi próbkami "Skarb malucha". Do tej pory przyszły już do mnie paczuszki z nestle, nutricii i dziś z hippa.

O, no to może też coś z Hippa dostanę, bo z Nestle i Nutricii już paczkai dostałam, a też wypełniłam wszystkie możliwe ankiety w szpitalu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry