reklama

Promocje

ja też nie dostaję:no: do nie w szpitalu nie przyszli z żadną ankietą :-(:-p

Do mnie też nie przyszli, bo urodziłam w piatek, a w weekend nie chodzą po salach z tymi ankietami, ale od kobiet usłyszałam, że można się zgłosić do sekretariatu szpitala po te ankiety i po pudełeczka z próbkami, więc wysłałam męża.

reklama
Dziewczyny, można jeszcze wejść na strony producentów i wypełnić kwestionariusz, z reguły jest jeszcze miejsce na pytanie do nich i wtedy można poprosić o wysłanie poradników zywieniowych i próbek:tak:
strona nutricji np NUTRICIA - Od

Ja też nic nie dostaję :no: chociaż w szpitalu wypełniałam jakąś ankietę:tak:.Dostaliśmy tylko w szpitalu niebieskie pudełko tak zwane skarb malucha no i tam było kilka próbek i gazetki do poczytania.To wszystko.:-):tak:

ja tez nic nie dostałam:sick: u mnie dostały tylko te dziewczyny , które urodziły rano-bo ta babka przyszła ok. 12 a potem juz jej nie było ...a ze przychodzi tylko poniedziałki to mnie ominęło. Tam gdzie rodziłam dziewczyny nie dostawały hippa ani nestle tylko próbki oilatum i myjke albo ręczniczek-naprawde bardzo fajne.

ja ankiete w szpitalu wypełniłam, dostałam dwa pudełka z gadżetami. ale do domu nic mi nie przysłali...trudno sie mówi. prosic sie nie będę:-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry