reklama

Promocje

HIHI ja dostalam wczoraj hippa i jeszcze nestle:-D:-D

A od dzisiaj w rossmanie promocje na jedzonko i produkty dla dzidziek:tak: Tylko ze jestem wkur:wściekła/y:bo nie mam kasy...nie mogli tego zrobic po10:angry::wściekła/y::angry:

reklama
a no to trzeba było tak odrazu bo jakas pisałą że ma problem z ankietami i myslałam że się wyczajnie na stronie cos kiełbasi serdecznie przeprasza

ale czuje sie taka pominieta w tych prezentach :-(

Karola-to właśnie ja weszłam na strone hippa zeby wypełnic ankiete(w kontaktach-w tresci wpisuje prosbe o przesłanie próbek;-) ale wysłać jakoś nie moge.
Spróbuj moze Tobie sie uda?

Ja też dziś dostałam próbki Nestle, ale łyżeczka wcale mi się nie podoba, jest twarda jak nie wiem co :-p Kaszkę której próbkę przysłali już miałam i nie jest wg mnie fajna, mleczka NAN nie używam, jedynie ten Misiowy Ogródek mnie ucieszył, spróbuję może nam podejdzie :happy2:

ja też mam takie ale ich nie lubie najlepsza dla mnie jest taka dosc spora miekka z camplu sylikonowa. ale cene walneli za te łyżeczki :szok::szok:ja je kupiłam w hurtowni ale mogą tam kupic wszyscy 6 szt w opakowaniu dwa kolory zielony i niebieski i zapłaciłam ok 40zł:nerd:

ja też mam takie ale ich nie lubie najlepsza dla mnie jest taka dosc spora miekka z camplu sylikonowa. ale cene walneli za te łyżeczki :szok::szok:ja je kupiłam w hurtowni ale mogą tam kupic wszyscy 6 szt w opakowaniu dwa kolory zielony i niebieski i zapłaciłam ok 40zł:nerd:

No to wychodzi cenowo prawie tak samo Karola, jedna łyżeczka ok. 6 zł.

A co do miękkich łyżeczek silikonowych to ja też mam miękką Canpolu. Słyszałam, że są niezdrowe, jakaś teoria w stylu jak ta na temat niekapków. Ale co tam, używam i niekapka i miękką łyżeczkę - jakoś do mnie nie przemówiły te teorie.

reklama
A co do miękkich łyżeczek silikonowych to ja też mam miękką Canpolu. Słyszałam, że są niezdrowe, jakaś teoria w stylu jak ta na temat niekapków.

Miękkie łyżeczki niezdrowe? Ciekawe czym to tłumaczyli :eek: Wcale się nie zdziwię, jak za chwilę się okaże, że najlepiej jak dziecko je samymi rękami bez pomocy żadnych sztućców (powrót do natury hehe..) :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry