reklama

Promocje

Kasiad, ja różnicy nie widzę poza tym, że bordowe są chyba tylko do 3 czyli 4-9kg i na Stasia już są małe, a żółte mamy teraz 7-18 kg. Kupiłam paczkę 50 szt za 22 zł. Tych mniejszych jest więcej w paczkach.

reklama
To rzeczywiście tanio, chyba wypróbuję. A czy gdzies na opakowaniu napisane jest, ze są papierowe a nie plastikowe :confused: Nie chciałabym trafić na paczkę ze starych zapasów.

Kasiad, ja zapytałam sprzedawczyni i powiedzia lam, że nie chcę trafić na te foliowe, bo już raz na nie trafiłam i ona mi otworzyła paczkę żeby pokazać czy o takie mi chodzi i były papierowe, więc kupiłam

Haggisy jak dla mnie to cena super..tylko nie wiadomo czy to dotyczy tylko tego rozmiaru 5 czy wszystkich...ale juz szwagra zatrudniłam i ma jechać sie dowiedzieć i dzis do nas mają zajrzeć to podrzucą..:tak::tak:

Czemu ja mam do Rossmana taki beznadziejny dojazd :wściekła/y: Patch a jak sikołki polecą do tych Rossmanowskich pieluch, to pielucha nie robi się bardzo twarda? Tak jest z Tescowymi i to ich jedyny mankament wg mnie. Super rzeczą w nich jest gumeczka przy obu rzepach z boku, można je szczelnie zapiąć i nie uciskają maluszka (z tyłu też jest gumeczka). Tylko napompowane robią się twarde jak kamień więc trzeba je często zmieniać :-(
My jak na razie to najbardziej lubimy Happy :tak:

reklama
Joasiek, ja do tej pory też tylko Happy używałam i nie mogłam zanleźć sobie odpowiednika, ale te Rossmany moim zdaniem są takie jak Happy- my wcale częściej nie zmieniamy, ale wiesz jak to jest z pieluszkami- co mama to inna opinia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry