reklama

Promocje

Patch, a sprawiłoby Ci problem wklejenie zdjęcia opakowania z bliska :confused:
Pokazałabym mojej Paulinie i by mi kupiła, bo ja nie mam jak się do tego Rosmanna wybrać, a ona codziennie koło niego przechodzi.

reklama
Rozwojowy klub malucha :elvis:
to jest ciekawe z tymi punktami w tesco ktoś słyszał o tym ??bo wiem że coś zbierałyście dziewczyny ?:confused: a tyle się kupuje tego... i nie wiedziałam :-D

albo to
nocnyoff300x150qv8.gif

:-D:-D:-)a ja w prmocji kupiłam 4 kilo jagód po 8zł hahahaha to uroki mieszkania w małym mieście i jem je non stop a mój maluszek dostanie je w moim mleczku.

jagody są cudowne na wzrok przemianę materii i mogą je jeść tonami karmiące mamusie więc jem.

polecam:-D:-D:-D

Dzięki Patch :-)

Gosia, nie wiedziałam o tym. Tyle rachunków już wyrzuciłam :wściekła/y:

Karola, ja bym nawet małej dala jagody chętnie. jeszcze nie próbowałam, ale można już podawać od 5 miesiąca.

no ja juz dałam bo był w słoiku chyba gerbera jablko jagoda i chyba cos jeszcze bardzo smaczne ale takich zbieranych to bym sie bala bo nie wiem jak podac ale sa pyszne. to była LEŚNA PROMOCJA :-D

:-D:-D:-)a ja w prmocji kupiłam 4 kilo jagód po 8zł hahahaha to uroki mieszkania w małym mieście i jem je non stop a mój maluszek dostanie je w moim mleczku.

jagody są cudowne na wzrok przemianę materii i mogą je jeść tonami karmiące mamusie więc jem.

polecam:-D:-D:-D
Uważaj na jagódki,bo jak ja się najadłam,to Kuba miał problemy z kupką.

My dziś w rossmannie kupiliśmy za 4,99 Frutapure z BoboVity...u nas jest tylko w jednym sklepie i kosztuje 8,45:szok::szok: oraz kaszkę z BoboVity, za 4,89, a u nas po 5.99...jestem zadowolona z zakupu...:tak::tak:

reklama
Lil kate Haggisy 4 w cenie 29,90 zł są, ale w paczkach 44 szt.:wściekła/y::wściekła/y: Jak dla mnie to żadna promocja...:no::no: Ja kupiłam 1,5 miesiąca temu haggisy3 za 35zł paczce 78szt....a czwórki były w tej samej cenie, paczka 66szt.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry