• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Promocje

Lil kate-ja zjeździłam 4 sklepy tesco w poszukiwaniu hugisów 4-to jedna wielka ściema! sa 2,3 i 5. A jesli chodzi o 4...wyczaili patent zeby postawic całą palete pieluch tesco nr4 obok tych promocyjnych huggisów.
Dla mnie chamówa i tyle:angry:
Ze złosci nie kupiłam zadnych:wściekła/y::wściekła/y:
pojechałam za to do rossmanna i kupiłam na próbe te ichnie;-)
Zobaczymy jak sie sprawdza rossmanki (bo pampersy nam w ogóle nie podchodzą:no:)

reklama
Kasiad -kupiłam pieluchy w rossmannie -szukałam tych ,które polecała Patch(super cena) ale nic takiego nie było:no:Pytałam sprzedawczyń i powiedziały mi ,ze teraz zmieniają szatę graficzna wszystkich pieluch rossmannowskich i jest z tym spore zamieszanie i tych żółtych już raczej mieć nie będą. Ja kupiłam pieluchy o nazwie babydream MAXI 4( 50 sztuk)-reklamuja je w folderze jako nowosc a tak naprawde-z tego co mi pani w sklepie powiedziała to są te same , które kiedys były całe bordowe). Tylko teraz zrobili tak-2 -są zielone, 3 -zółte,4- malinowe, 5- niebieskie.I niestety cena tez jest inna-27,99-czyli 0,56 zł za sztukę-a to nie rzuca kolana:no:
Jesli chodzi o jakośc -stanowią jakby udaną podróbę huggisów-tez takie papierowe, gumka z tyłu, tyle ,ze nie zapinają się na rzepy a na klej(cos pomiędzy huggisami super flex a huggisami classic)Wyglądaja prawie tak jak na zdjęciu , które zamiesciła Patch-różnia się jedynie obrazkiem i kolorem gumeczki-wrzosowy ale to raczej nieistotne szczegóły;-)Podobaja mi się i co dla mnie wazne nie smierdzą klejem tak jak np. happy.Do tej pory użyłam tylko kilku pieluszek i wygląda na to ,ze nam pasują ale jeszcze musimy trochę poczekac z oceną.

Dzięki Madzix za wyczerpującą odpowiedź. Nie wiem, czy się na nie zdecyduję, to zapięcie na klej mi nie odpowiada. Często mi się zdarza, ze zapnę za ciasno pieluchę i poprawiam. Zapięcie na rzepy mi to umożliwia, takie na klej - niestety nie.​

A my wróciliśmy znowu do marki Pampers(wcześniej Huggis-y,ale się wkurzyłam,bo była to jakaś trefna partia i strasznie przepuszczały siuśki))nr4.Kupiłam Mega Paczkę w zwykłym sklepie (delikatesach) za 46zł.

Ja porzuciłam już wszelkie pieluchowe eksperymety i jestem wierna pieluszkom Happy :tak: Od jutra w Tesco znowu jest na nie promocja, kosztować będą 37,99 za 90 sztuk (42gr za sztukę) więc jedziemy na zakupy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry