reklama

Promocje

Martula wiec daj znac jak sie spisuja nowe pieluszki, najwyzej tez skocze do rossmana :tak::tak::tak:
Oliwieczka, jak dla mnie super!!!wg mnie sa porównywalne do pampersów, bo nie sa sztywne. Nawet w nocyw miarę wytrzymują- Tosia śpi od 19 do 7lub 8 rano w jednej pieluszce. I naprawdę cenowo super!!!Tak więc ja przerzucam sie na te pieluszki.
Joasiek, faktycznie tanio Cię te Happy wychodza. Jednak nam one nie przypasowały.

reklama
Susumali dzieki na namiary juz zapisalam a interesuje mnie wszystko zabawki, ubranka. chce jakies ladne MĄDRE zabaweczki kupic dla maluszka i jakies ladne ubranko na jesien.

moze krzeselko do karmienia pewnie jak zawsze w niemcach ;-)taniej pamietam ze karuzela z fisher byla tansza o 60zł i kupilismy ja w normalnej cenie nie promocji.

no i poszukuje kubeczka do picia takiego z wycieciem na nosek. byl pokazany w mamo to ja na tvn style i nigdzie nic takiego nie ma.
Ja kupiłam taki kubeczek w Krakowie, w "Entliczku". Jest firmy "Bebe confort". Niestety picie z niego wymaga niezłej wprawy. Ale może nam sie kiedyś uda.

Martula, ja tez kupilam te zolte rossmanowe pieluchy. i jestembadzo zadowolona. od abaydream roznia sie tylko tym ze ni maja rozciagliwego rzepu. ale to pikus. atak sa identyczne. a cenowo rewelacja!!

Martula, ja tez kupilam te zolte rossmanowe pieluchy. i jestembadzo zadowolona. od abaydream roznia sie tylko tym ze ni maja rozciagliwego rzepu. ale to pikus. atak sa identyczne. a cenowo rewelacja!!
no właśnie się zastanawiałam czym się od siebie te pieluchy różnią. Bo na pewno ceną:-)Ale skoro oprócz tego to tylko kwestia rzepa to pozostaję przy żółtych.

Martula, niewykluczone ze dlatego te zolte sa w promocji bo chca je wycofac na rzecz babydream:-( bo onesie nie za bardzo sprzedaja bo kiedys byly z ceraty. tak przynajmniej moja siostra przebakiwala, a ona pracuje w dziale baby w rosmannie:crazy:

trzeba chyba sie zaopatrzyc w kilka dodatkowych paczek na zapas

Miałam to w sumie napisać w wątku Zakupy dla... ale napiszę sobie tutaj :-)
Byłam dziś w Tesco, kupiłam Milenie pajacyki. Kupiłabym więcej ale Jacek mnie strasznie popędzał, muszę się tam wybrać sama :wściekła/y:
Baaaaaardzo dużo ciuszków w Tesco jest przecenionych 50-70%. Wyprzedaż kolekcji letniej. Muszę wykombinować jaki rozmiar może nosić Milenka w przyszłym roku i chyba pojadę tam jeszcze raz i nakupuję trochę ładnych rzeczy. A jeśli ktos chce kupic coś jeszcze na to lato, to idealna okazja, polecam!
Ciuszki z Cherokee w Tesco są naprawdę ładne i dobre jakościowo :tak:

reklama
Miałam to w sumie napisać w wątku Zakupy dla... ale napiszę sobie tutaj :-)
Byłam dziś w Tesco, kupiłam Milenie pajacyki. Kupiłabym więcej ale Jacek mnie strasznie popędzał, muszę się tam wybrać sama :wściekła/y:
Baaaaaardzo dużo ciuszków w Tesco jest przecenionych 50-70%. Wyprzedaż kolekcji letniej. Muszę wykombinować jaki rozmiar może nosić Milenka w przyszłym roku i chyba pojadę tam jeszcze raz i nakupuję trochę ładnych rzeczy. A jeśli ktos chce kupic coś jeszcze na to lato, to idealna okazja, polecam!
Ciuszki z Cherokee w Tesco są naprawdę ładne i dobre jakościowo :tak:

Ale Joasiek zrobiłaś mi teraz "smaka" na zakupy. Muszę się wybrać w ten weekend to tego TESCO. :tak::happy:
Ogólnie to ja bardzo mało rzeczy kupuję dla Lenki, zawsze jak ktoś przychodzi w odwiedziny to przyniesie jakiś ciuszek :-):-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry