reklama

Promocje

paczka kosztuje 9,95 euro (Midi (3) od 4 do 9 kg 52 sztuki, a inne nie wiem ile sztuk ale wieksze mniej rzecz jasna i zawsze 9, 95Eur kosztuja) wiec raczej nie taniej ...

ja wole ostatnio od pampkow (bo mi jakos te BAby Dry wcale nie sa takie dry) podobaja sie z drogerii DM. maja tam tez wiele fajnych produktow wiec jak karola bedziesz w niemczech i bedziesz miala ochote przejdz sie tam....

reklama
dzisiaj kupiłam pieluszki w Rossmanowskie- żółte, te którym Patch robiła zdjęcie:-)Cena rewelacja, bo 21,90 za paczkę 50 pieluszek. Wizualnie są wg mnie super- podobne troszkę do pampersów, bo nie sa takie sztywne i papierowe. Zobaczymy jeszcze jak z chłonnościa i czy gumki się spiszą.
A teraz ostatnio kupiłam mała paczke pieluszek Happy i wg mnie lipa. Sztywne, szorstkie...Niefajne jak dla mnie.

Susumali nie wiem czy moja szwagierka wie gdzie w Bremen jest dogeria DM:confused::confused: no ja kupilam raz juz papmersy w takim wielkim kartonie jakos taka sama jak w polsce wiec dziewczyny nie mamy co sie martwic ze nam byle co daja.

ale wiem ze jesli chodzi o sloiczki mleczka kaszki to jest w niemczech zdecydowanie wiecej jak i kosmetykow no i ubranka tez tansze i jakos nawet w glupim H&M kolekcja ubran jest szybciej i troche wiecej niz u nas a w sumie to przeciez siec sklepow.

Susumali co fajnego jest w sklepach abym nie przeoczyla?????

KArola04 jest teraz tak jak i chyba w Polsce czas przecen odziezy letniej, a ze lato jeszcze troche potrwa mozesz zaopatrzyc sie w fajne ciuszki, obok H&M sa tez ladne w C&A.
fajny moim zdaniem jest sklep Spiele Max, gdzie znajdziesz wszystko dla dzieci, czy sa tam obnizki nie wiem, bo w lecie jeszcze tam nie bylam, sprawdzilam jest ten sklep tez w Bremen:
w "Werder- Karree" na Steinsetzer Straße 11, 28279 Bremen

w inetrnecie nie widac zeby w Bremen bylo DM:confused:ale moze sie mysli internet....

nie wiem co Cie jeszcze interesuje....

Susumali dzieki na namiary juz zapisalam a interesuje mnie wszystko zabawki, ubranka. chce jakies ladne MĄDRE zabaweczki kupic dla maluszka i jakies ladne ubranko na jesien.

moze krzeselko do karmienia pewnie jak zawsze w niemcach ;-)taniej pamietam ze karuzela z fisher byla tansza o 60zł i kupilismy ja w normalnej cenie nie promocji.

no i poszukuje kubeczka do picia takiego z wycieciem na nosek. byl pokazany w mamo to ja na tvn style i nigdzie nic takiego nie ma.

Aż żałuję że do Rossmana mam za daleko. Ale i tak wychodzi prawie 44grosze za pieluszkę. Ja kupuję Happy po 41gr za sztukę (bardzo częste promocje w Tesco). Ciekawa jestem, czy są jakieś jeszcze tańsze pieluszki od Happy w promocji? Na razie i tak w sumie nie będę zmieniać, bo nam Happy bardzo podeszły :blink: Ale jak przejdziemy na więszy rozmiar to może się okazać (jak z Pampkami) że już nam nie odpowiadają, różnie to bywa ;-)

Joasiek, bardzo tanio te Happy Cię wychodzą!!:szok::szok::szok::szok: Jaki rozmiar kupujesz?? U nastak normalnie paczka 7-18 kg kosztuje 39,90zł a w promocji 33,00zł i tam jest 56 sztuk, wię Rossmany są dla nas bardzo tanie:-):-)

Patch kupuję wciąż jeszcze rozmiar Midi 5-9kg. Normalnie to one kosztują dużo, bo chyba 49zł ale w Tesco bardzo często są na nie promocje i wtedy są po 37zł. Aha, w tej paczce jest 90 sztuk. Nie dość, że z tych które testowałam, te podeszły nam najbardziej, to do tego chyba najtańsze są, tańszych nie spotkałam :-)

reklama
dzisiaj kupiłam pieluszki w Rossmanowskie- żółte, te którym Patch robiła zdjęcie:-)Cena rewelacja, bo 21,90 za paczkę 50 pieluszek. Wizualnie są wg mnie super- podobne troszkę do pampersów, bo nie sa takie sztywne i papierowe. Zobaczymy jeszcze jak z chłonnościa i czy gumki się spiszą.
A teraz ostatnio kupiłam mała paczke pieluszek Happy i wg mnie lipa. Sztywne, szorstkie...Niefajne jak dla mnie.
Martula wiec daj znac jak sie spisuja nowe pieluszki, najwyzej tez skocze do rossmana :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry