reklama

Promocje

reklama
Kasia ja kupiłam na noc z bobovity z bananami, okazało sie, ze dodatkowo ma melisę i pachnie niezbyt fajnie. Myslałam, że mała nie weźmie jej do ust, ale okazało się, ze jej smakuje:szok::-)

Martula, kupilam inne niz patch, zoto bezowe opakpwanie z napisem BABYDREAM. to jakas nowsza partia i na pewno nie maja ceraty :tak:

a od dzisiaj sa za 20 zl duza paczka te co kupila Patch i tez mam mi siostra kupic na sprobowanie:tak:

A ja na razie uzywam jakiś biedronkowych fitti chyba dobrze napisałam, dostałam w prezencie az 10 dyzych paczek i mogę śmiało ich używac bo sa bardzo dobre, nie przemakają prawie jak pampki tylko w wierzchu maja ceratkę, ale od środka bawełna czy cos w tym rodzaju :tak:
Pewnie sama ich bym nie kupiła ale jak ciocia je dostała i miały leżec jej w piwnicy to czemu ich nie wykorzystać :tak::tak::tak:

pilnie ponieważ mój maluszek zajada się kaszką hipp w słoiczku i chce sprobowac tej w proszku zaraz mi sie skoncza sloiczki a jade do rodzicow do gdanska i nie wiem czy mam uzupelnic zapasy czy polubi proszkowa wersje

wiec udam sie do tesco.

martula, już nie ma w Rossmanie żadnych ceratowych pieluszek, chyba że gdzieś jeszcze stara partia została, ale zawsze możesz spytać sprzedawcę. ja nadal zadowolona jestem z żółtych Rossmanów- są tańsze od Babydreams.

ostatnio kupilam huggies pieluchy mialy byc extra jak pampersy z gonsienica i wszystkim co trzeba dla suchej pupci no i koszmar co 2 godziny zmiana i do tego tak sie wszystko zbija w tej pieluszcze i taki kluski powstaja

koniec eksperymentow zostaje tylko przy pampersie

ja wlasnie skonczylam paczke 3 babydream i zaczelam 4 babydream i moge smilo polecic!! chociaz do tej pory bylam zwolenniczka huggiesow. jak dla mnie rewelacja i cenowo tez calkiem ok. w tej chwili uwazam te pieluchy za najlepsze z tych ktore uzywalam (pampers, huggies i babydreams).

reklama
co mama to inna opinia :-D ja wywalilam 37 zl za huggies wrrrrrrrrr moze nie potrafie ich uzywac sama nie wiem ale z pampersem nie mam takich problemow i nie robi sie taki zbity kloc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry