reklama

Promocje

reklama
mi huggiesy kupili teściowie(chociaż mowiłam ,że uzywamy pampersów...),no i służą tylko jako "przewijak"jak mała zrobi kupkę;).jak dla mnie są za sztywne i wszystko przecieka

mi huggiesy kupili teściowie(chociaż mowiłam ,że uzywamy pampersów...),no i służą tylko jako "przewijak"jak mała zrobi kupkę;).jak dla mnie są za sztywne i wszystko przecieka

U mnie odwrotnie, ja używam huggies super flex i jestem z nich super zadowolona, nigdy mnie nie zawiodły...Fifi wytrzymuje w jednym nawet 4-5h...natomiast pampersy co założę to all mokre..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wspomnę,że nam z nich kilka razy kupcia wyleciała...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:(choć już staram sie jak mogę,żeby idealnie przylegał) i o 4h w pampku nie ma mowy:no::no::no::no:
Nie będę juz praktykować innych...może i te z Rossmanna były by oki, ale najbliższy sklep mam 45km od domu, i jeżdzić po pieluchy to bez semsu, wyjdzie mi taniej na huggiesach

tak mi sie wydaje, ze to nie od pieluch zalezy tylko od budowy dziecka, ile sika itp. u nas te huggiesy super flex nowe z kolorowymi motylkami przez noc przeciekaly, a te wczesniejsze super flexy zwykle biale nie. podobno te kolorowe to jakas ciensza wersja na lato:happy:

co mama to inna opinia :-D ja wywalilam 37 zl za huggies wrrrrrrrrr moze nie potrafie ich uzywac sama nie wiem ale z pampersem nie mam takich problemow i nie robi sie taki zbity kloc.
No właśnie, pampersy to jak narazie jedyne pieluchy, z tych, które wypróbowałam, w ktorych nie robi się ten zbity kloc. Wyobrażam sobie, że dziecku musi być z tym klocem między nogami bardzo niewygodnie.

no ja wczoraj kupiłam pampersy 4 w lidkuj po 38zł za paczkę a jest w niej 54szt pewnie to nie rewelacja ale co zrobic.

za 2 tygodnie jade do niemiec na pierwsza wycieczke to tam zakupie sie w pampki moze taniej wyjda

reklama
Kiedyś pytałam Irtasię o cenę pampków w Niemczech i nie pamiętam kwoty, ale wydawały mi się sporo droższe niż u nas w Polsce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry