reklama

Promocje

reklama
Martynka pije sama wode gerbera i chyba jej samkuje. ja sie ciesze ze moge wziac amla butelke na spacer i nie martwie sie jak chce sie pic malutkiej. i w razie czego mleko tez na tym przygotowuje :tak:

Martynka pije sama wode gerbera i chyba jej samkuje. ja sie ciesze ze moge wziac amla butelke na spacer i nie martwie sie jak chce sie pic malutkiej. i w razie czego mleko tez na tym przygotowuje :tak:
Kuba tak samo.Pije "nałogowo" wodę Gerbera.Soków nie chce,ulewa,zamyka bużkę.No ale się cieszę,że woda mu smakuje,jest klopsikiem,więc dodatkowych kalorii z soczków nie potrzebuje i tez lepiej dla jego ząbków.:-):-):-):-)

Przedwczoraj bylam w Smyku i obkupilam małego;-):-).Body po 6-9 zł,pajace do spania po okolo 12:tak:.W 5-10-15 tez obnizka,bluzeczki z krotkim rekawem po 9,90:-).Sliczniutkie:tak:

lilkate, a które te pieluszki rossmana kupiłaś??Te co patch??czyli żółte??Ostatnio miałam je już w ręce ale odłożyłam, bo mówiłyście, że któreś sa z ceraty i bałam sie, że na te własnie trafię:-(

dziewczyny PILNIE poszukujekaszki hipp na dobranoc ale nie w sloiczku tylko jako kaszke samemu do zrobienia widziała któraś ją gdzieś proszę o namiary.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry