reklama

Promocje

reklama
Przyłączam się do poszukiwań. Vanish może jest dobry jak od razu się zapierze ale jak tylko chwilkę podeschnie to trzeba się namęczyć z plamka!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

teściowa mi polecała oxy chyba taka nazwa z biedronki w proszku ale jeszcze nie byłam tam i nie kupiłam i sama nie wypróbowałam :no: ale raz mała zdobiła kupę i ubrudziła u nich spodenki i teściowa mi tam wyprała i nawet super zeszło :tak:

a ja dziś byłam w careefour i huggies kupiłam po 36.99 super a happy są po 31.99 no i dostałam nareszcie kaszkę po 5 miesiącu z hippa z glutenem :happy2: więc tej po 9miesiącu nie muszę już kupować :-p

teściowa mi polecała oxy chyba taka nazwa z biedronki w proszku ale jeszcze nie byłam tam i nie kupiłam i sama nie wypróbowałam :no: ale raz mała zdobiła kupę i ubrudziła u nich spodenki i teściowa mi tam wyprała i nawet super zeszło :tak:

No to muszę wypróbować to oxy, bo vanish z marchewką nie daje sobie rady :no::no:, właśnie walczę z bodziakiem, marchewką i vanishem :crazy:

Jadę dziś do Rossmanna po pieluchy. Takie z rzepem i z rozciągliwą taśmą jak w Pampersach z gąsieniczką to są te Babydrems czy te bordowe też :confused:

No to jestem po zakupach w Rossmannie. Wydałam niecałe 60 zł a kupiłam kupę rzeczy :-)
  • pieluchy Babydream 4 (7-18 kg) 50 szt. za 27,99 zł
  • 2 op chusteczek do pupy Babydream 80 szt za 4,29/op
  • żel do kąpieli Babydream 500 ml z pompką za 8,99 zł
  • 1 op chusteczek takich podręcznych małych w plastikowym pudełku 150 szt (będę używać do rączek i buzi) za 7,99 zł za op (wkłady są połowę tańsze)
  • 3 plastikowe opakowania do przechowywania żywności dla niemowląt z zamknięciem 100 ml + łyżeczka za 3,99 zł.
W sumie z zakupów jestem bardzo zadowolona, bo tanio, a co do jakości to się dopiero okaże.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry