reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Propozycje imion dla naszych pociech

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My po ciężkich rozmyślaniach postawiliśmy na Hanię i Nikodema.

Córka chciała Gabrysię i Igora, ale mnie to nie odpowiadało. Ja z kolei bardzo chciałam Mieszka, ale niestety mąż od początku nie chciał tego słyszeć. No i zostaliśmy przy tych dwóch neutralnych imionach.

reklama
ja caly czas jestem za Hania ale maz kreci nosem wiec jestesmy 'w polu' z imieniem:sorry:

Doti Wiktor bardzo ladne imei:)))

my w szkole mowilismy 'Mela' na kolezanke ktoraa mial duze piersi;)

Hania ślicznie. Też mi chodziło po głowie wcześniej, ale małż nie chciał się zgodzić. Została Pola. Na drugie chcemy dać jej Anna (po babci)... ale ostatnio zobaczyłam w kalendarzu, że jest takie imię Polianna :D i się zastanawiam czy by jednak nie dać tylko jednego i to właśnie tego - byłoby 2 w 1. Zastanawiam się tylko czy nie będą za nią polana w szkole wołać :D co myślicie?

ninja - u mojego M. pojawiła się fascynacja imionami typu 2w1. Mnie się to strasznie nie podoba :-p Samo Pola jak dla mnie ładniej. Polianna - pewnie Poli będą wołać.

Co do Hani - super jest to imię, na studiach miałam bardzo dobrą koleżankę. Wciąż jest na naszej liście. Bo ostateczną decyzję podejmiemy w szpitalu.

Agula, Hanna i Anna maja w ten sam dzien imieniny 26 lipca.
Jestem Anna, moja ciocia Hanna i swietujemy razem zawsze.

reklama
nie wiedziałam;)

mame mam Anne tzn Wieslawe ale od małegomowili Ania i tak zosatlo:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry