Wklejam wam prośbę Edyty i jak możecie pomóżcie jej proszę 
Drogie Dziewczyny,
za zgodą Administratorki forum zwracam się do Was z serdeczną prośbą o pomoc w realizacji mojej pracy magisterskiej na kierunku pielęgniarstwo. Tematem badania jest:
„Wpływ interwencji okołozabiegowych w zapłodnieniu in vitro oraz farmakoterapii w ciąży na rozwój i występowanie zaburzeń zachowania u dzieci w wieku przedszkolnym”.
Badanie skierowane jest do mam, które mają dzieci urodzone dzięki procedurze in vitro oraz które przyjmowały leki przed rozpoczęciem procedury, w jej trakcie oraz w czasie ciąży.
Chciałabym podkreślić, że sama jestem mamą bliźniaków dzięki procedurze in vitro dlatego temat ten jest mi szczególnie bliski – zarówno z perspektywy zawodowej, jak i osobistej.
Ankieta jest anonimowa, a jej wypełnienie zajmuje kilka minut.
docs.google.com
Będę bardzo wdzięczna za poświęcony czas i każdą okazaną pomoc.
Z wyrazami szacunku Edyta
Drogie Dziewczyny,
za zgodą Administratorki forum zwracam się do Was z serdeczną prośbą o pomoc w realizacji mojej pracy magisterskiej na kierunku pielęgniarstwo. Tematem badania jest:
„Wpływ interwencji okołozabiegowych w zapłodnieniu in vitro oraz farmakoterapii w ciąży na rozwój i występowanie zaburzeń zachowania u dzieci w wieku przedszkolnym”.
Badanie skierowane jest do mam, które mają dzieci urodzone dzięki procedurze in vitro oraz które przyjmowały leki przed rozpoczęciem procedury, w jej trakcie oraz w czasie ciąży.
Chciałabym podkreślić, że sama jestem mamą bliźniaków dzięki procedurze in vitro dlatego temat ten jest mi szczególnie bliski – zarówno z perspektywy zawodowej, jak i osobistej.
Ankieta jest anonimowa, a jej wypełnienie zajmuje kilka minut.
Kwestionariusz Ankiety dla Matek Dzieci PoczÄtych w Wyniku Procedury In Vitro (IVF) TytuÅ pracy: WpÅyw interwencji okoÅozabiegowych w zapÅodnieniu in vitro (IVF) oraz farmakoterapii w ciÄży na rozwój i wystÄpowanie zaburzeÅ zachowania u dzieci w wi
Szanowna Pani, Poniższy kwestionariusz stanowi narzÄdzie badawcze w ramach mojej pracy magisterskiej. Celem badania jest ocena potencjalnego zwiÄzku miÄdzy historiÄ leczenia niepÅodnoÅci, farmakoterapiÄ w ciÄży a rozwojem i zachowaniem dzieci w wieku przedszkolnym (3-6 lat). Ankieta jest...
docs.google.com
Będę bardzo wdzięczna za poświęcony czas i każdą okazaną pomoc.
Z wyrazami szacunku Edyta