reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prośba do mam - Badanie skierowane do mam, które mają dzieci urodzone dzięki procedurze in vitro

aniaslu

red. nacz. babyboom.pl, psycholog, admin
Członek załogi
Miasto
Warszawa
Wklejam wam prośbę Edyty i jak możecie pomóżcie jej proszę :)

Drogie Dziewczyny,
za zgodą Administratorki forum zwracam się do Was z serdeczną prośbą o pomoc w realizacji mojej pracy magisterskiej na kierunku pielęgniarstwo. Tematem badania jest:

„Wpływ interwencji okołozabiegowych w zapłodnieniu in vitro oraz farmakoterapii w ciąży na rozwój i występowanie zaburzeń zachowania u dzieci w wieku przedszkolnym”.

Badanie skierowane jest do mam, które mają dzieci urodzone dzięki procedurze in vitro oraz które przyjmowały leki przed rozpoczęciem procedury, w jej trakcie oraz w czasie ciąży.

Chciałabym podkreślić, że sama jestem mamą bliźniaków dzięki procedurze in vitro dlatego temat ten jest mi szczególnie bliski – zarówno z perspektywy zawodowej, jak i osobistej.

Ankieta jest anonimowa, a jej wypełnienie zajmuje kilka minut.

Będę bardzo wdzięczna za poświęcony czas i każdą okazaną pomoc.
Z wyrazami szacunku Edyta

reklama
Do góry