reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prosba o poradę

Dziewczyny, jestem po 2- jej punkcji. W sumie mam 15 oocytow. Powiedzcie proszę czy to mało/dużo ? Mam niskie AMH, już sama nie wiem co myslec. Dowiedziałam się o tym przypadkiem będąc w szpitalu w zwiazku z czym innym. Temat jest dla mnie nowy, bardzo emocjonalny i chce mi się płakać. Moja sytuacja prywatnie tez nie jest prosta.

reklama
Rozwiązanie
Hej, jak miałas punkcję to domyślam się, ze przygotowujesz się do ivf. 15 oocytów to bardzo dobry wynik, część z nich będziesz mogła zamrozić jak nie pozwolą ci wszystkich zapłodnić (wg ustawy można 6, w szczególnych przypadkach wszystkie). Najważniejsze teraz ile będzie zarodków z tych oocytów.
Zapraszam na wątęk Kto po in vitro? - dużo różnych historii, mnóstwo z happy endem a możesz się dużo dowiedzieć.

Na razie tylko mrożę. Boje się ze moje AMH jest bardzo niskie.
Na razie rozstałam się z mężczyzna i nie mam możliwości zapłodnić.
Zdecydowanie nie wyobrażam sobie swojego życia bez dzieci.
15 oocytow to wynik po 2 punkcjach
Hej, jak miałas punkcję to domyślam się, ze przygotowujesz się do ivf. 15 oocytów to bardzo dobry wynik, część z nich będziesz mogła zamrozić jak nie pozwolą ci wszystkich zapłodnić (wg ustawy można 6, w szczególnych przypadkach wszystkie). Najważniejsze teraz ile będzie zarodków z tych oocytów.
Zapraszam na wątęk Kto po in vitro? - dużo różnych historii, mnóstwo z happy endem a możesz się dużo dowiedzieć.

Na razie tylko mrożę. Boje się ze moje AMH jest bardzo niskie.
Na razie rozstałam się z mężczyzna i nie mam możliwości zapłodnić.
Zdecydowanie nie wyobrażam sobie swojego życia bez dzieci.
15 oocytow to wynik po 2 punkcjach

Rozwiązanie
Do góry