• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Prosba o poradę

Dziewczyny, jestem po 2- jej punkcji. W sumie mam 15 oocytow. Powiedzcie proszę czy to mało/dużo ? Mam niskie AMH, już sama nie wiem co myslec. Dowiedziałam się o tym przypadkiem będąc w szpitalu w zwiazku z czym innym. Temat jest dla mnie nowy, bardzo emocjonalny i chce mi się płakać. Moja sytuacja prywatnie tez nie jest prosta.

reklama
Rozwiązanie
Hej, jak miałas punkcję to domyślam się, ze przygotowujesz się do ivf. 15 oocytów to bardzo dobry wynik, część z nich będziesz mogła zamrozić jak nie pozwolą ci wszystkich zapłodnić (wg ustawy można 6, w szczególnych przypadkach wszystkie). Najważniejsze teraz ile będzie zarodków z tych oocytów.
Zapraszam na wątęk Kto po in vitro? - dużo różnych historii, mnóstwo z happy endem a możesz się dużo dowiedzieć.

Na razie tylko mrożę. Boje się ze moje AMH jest bardzo niskie.
Na razie rozstałam się z mężczyzna i nie mam możliwości zapłodnić.
Zdecydowanie nie wyobrażam sobie swojego życia bez dzieci.
15 oocytow to wynik po 2 punkcjach
Hej, jak miałas punkcję to domyślam się, ze przygotowujesz się do ivf. 15 oocytów to bardzo dobry wynik, część z nich będziesz mogła zamrozić jak nie pozwolą ci wszystkich zapłodnić (wg ustawy można 6, w szczególnych przypadkach wszystkie). Najważniejsze teraz ile będzie zarodków z tych oocytów.
Zapraszam na wątęk Kto po in vitro? - dużo różnych historii, mnóstwo z happy endem a możesz się dużo dowiedzieć.

Na razie tylko mrożę. Boje się ze moje AMH jest bardzo niskie.
Na razie rozstałam się z mężczyzna i nie mam możliwości zapłodnić.
Zdecydowanie nie wyobrażam sobie swojego życia bez dzieci.
15 oocytow to wynik po 2 punkcjach

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry