Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ten jeden nie był pinkaTylko te pinki potrafią oszukiwać. Poczekaj ze dwa dni i powtórz test - jeśli to ciąża, to ta kreska powinna już być zdecydowanie bardziej wyraźna.
Gratulacje !!Dziewczyny nie uwierzycie właśnie wróciłam do domu i zrobiłam test ahhh jestem tak podekscytowana to chyba naprawdę ciążapodsylam zdjęcie
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny nie uwierzycie właśnie wróciłam do domu i zrobiłam test ahhh jestem tak podekscytowana to chyba naprawdę ciążapodsylam zdjęcie
GratulacjeDziewczyny nie uwierzycie właśnie wróciłam do domu i zrobiłam test ahhh jestem tak podekscytowana to chyba naprawdę ciążapodsylam zdjęcie
Najlepiej w okolicy 7 tygodniaPotrzebuje dziewczyny porady ścigałam sobie aplikacje ciążowa pokazuje ona ze jestem w końcówce 5tygodnia nie wiem kiedy mam do ginekologa iść tak żeby było już coś widać poradzilybyscie kiedy wy byłyście ? W którym tygodniu ?
W 6, a najlepiej 7 tygodniu jeżeli nic się nie dzieje. Pęcherzyk widać wcześniej, ale serduszko koło 7 tyg. I powiem Ci z własnego doświadczenia, że jak lekarz nie widzi tętna to jest to bardzo stresujące. Czekać tydzień do kolejnego USG.Potrzebuje dziewczyny porady ścigałam sobie aplikacje ciążowa pokazuje ona ze jestem w końcówce 5tygodnia nie wiem kiedy mam do ginekologa iść tak żeby było już coś widać poradzilybyscie kiedy wy byłyście ? W którym tygodniu ?