oczekiwanie1996
Początkująca w BB
Może lepiej przyjme teraz jeszcze tabletkę duphastonu ..? Nie jest jeszcze pozna godzina, a jednak więcej nie zaszkodzi gorzej jak będzie spadekTak kreska była widoczna od razu dosłownie po kilku sekundach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może lepiej przyjme teraz jeszcze tabletkę duphastonu ..? Nie jest jeszcze pozna godzina, a jednak więcej nie zaszkodzi gorzej jak będzie spadekTak kreska była widoczna od razu dosłownie po kilku sekundach
Może lepiej przyjme teraz jeszcze tabletkę duphastonu ..? Nie jest jeszcze pozna godzina, a jednak więcej nie zaszkodzi gorzej jak będzie spadek..
Od zagnieżdżenia minęłoby zaledwie kilka dni , test był o czułości 10'Myslicie ze beta wyjdzie na tak wczesnym etapie ?
Ja też widzęMoże lepiej przyjme teraz jeszcze tabletkę duphastonu ..? Nie jest jeszcze pozna godzina, a jednak więcej nie zaszkodzi gorzej jak będzie spadek
Równo 3 lata temu też miałam betę 21, dziś ma 2 lata i daje się we znakiDziewczyny beta 21.5 mlu
Co to znaczy ?
Powinna być legenda na wyniku, ale generalnie taka beta oznacza ciążęDziewczyny beta 21.5 mlu
Co to znaczy ?
Dziękuję za odpowiedź mam nadzieje ze to jest to!Równo 3 lata temu też miałam betę 21, dziś ma 2 lata i daje się we znaki![]()
Jest legenda ale patrzę na nią i nie dowierzamPowinna być legenda na wyniku, ale generalnie taka beta oznacza ciążę![]()