czubaczeq
Zaangażowana w BB
I jak tam byłaś na tej becie?Zrobiłam sobie jeszcze pink. Ale to już nie pierwszy mocz. Jutro rano powtórzę testy i w pn polecę na krew. Te pinki mi się nigdy nie wybarwialy a dziś lekką kreska jest.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak tam byłaś na tej becie?Zrobiłam sobie jeszcze pink. Ale to już nie pierwszy mocz. Jutro rano powtórzę testy i w pn polecę na krew. Te pinki mi się nigdy nie wybarwialy a dziś lekką kreska jest.
W końcu nie poszłam, idę do lekarza 3.11. To jeszcze mój test z niedzieliI jak tam byłaś na tej becie?
3.11 to jeszcze może nie być nic widav u lekarza. Beta więcej powie.W końcu nie poszłam, idę do lekarza 3.11. To jeszcze mój test z niedzielinie poszłam na betę, bo już wolę aby lekarz mi powiedział co i jak
ogólnie to czuję się super. Oby tylko ziarenko kiełkowało
![]()
To już będzie początek 6 tyg także liczę na to, że coś zobaczymy3.11 to jeszcze może nie być nic widav u lekarza. Beta więcej powie.
Dobra, poszłam na betę. Po 16 będzie wynikTo już będzie początek 6 tyg także liczę na to, że coś zobaczymy![]()
Właśnie odebrałam 211I jak odebrałaś wyniki ?
Nie dziękujęTo supergratulacje teraz trochę poczekać i można śmiało do lekarza iść