reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Test ciążowy

Nie pisze o dosłownej kresce tylko hmm cieniu. Na żywo wydaje się bardziej widoczna ale może to fabryczna. Poczekam dwa dni i spróbuję ponownie :) pozdrawiam

Domyślam się o czym piszesz, ale ja i cienia tutaj nie widzę.
Chyba że widzisz pole, które powinno się odbarwić, są takie testy na których lepiej to widać, ale no to nie świadczy o ciąży a o budowie testu.

reklama
ona ma być na środku. Może być testowa. Ja robiłam raz tej firmy i była na środku.
A w Rosmanie Pink nie ma ?
W rossmanie jest ten test, ale brat wolał zajść do apteki bliżej jest a wracał z zakupów. Myślę właśnie aby ten pink zrobić za dwa dni ponoć ultra czuły

My robiliśmy ten sam tyle dni przed była dość mocno już widoczna kreska, i była w innym miejscu - test wadliwy lub negatywny

Hej czy widać tu jakiś cień? Nie wiem czy nie wymyślam go sobie. 😂 Ostatnia miesiączka 22.04 prawdopodobnie owulacja była 06.05 nie potwierdzona tylko wg kalendarzyka. Dziś już 28dc miesiączka ma być 22.05. Kreska bladziutka a raczej taki cień wydaje mi się, ze jest bliżej „T”. Test bejbi strumieniowy, czy któraś z was może wyrazić opinie na jego temat? W mojej aptece jest tylko ten i nie pamietam dokładniej nazwy ale chyba babyboom. Kupił mi ten test brat pierwszy raz go robię i zastanawiam się czy pokazuje on czasami fałszywe kreski;)
Dodam, że 14/05 miałam ból prawego jajnika, 15/05 bol podbrzusza, 16/05 bol brzucha. pozdrawiam
Jak ja Cię rozumiem, dziś oglądałam swój test w każdą stronę, ze światłem, pod światło o latarka swiecilam... Ale bialutko .. ale mam nadzieję, że Twój, i mój pojutrze pokażą takie kreski... Dwie, grube i tluste;)

Biorąc pod uwagę pierwsze zdjęcie to wydaje mi się, że tutaj jest. Chociaż wiadome to tylko może się wydawać 🙈
Robiłam kilka dni temu ten test i kreska testowa wygląda w ten sposób

Załączniki

• IMG_1682.jpeg
    IMG_1682.jpeg
    333,3 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry