reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

reklama
Sylka ja zamowilam Boze narodzenie dzieci z Bulerbyn, Lotta potrafi wszystko i kilka innych podobnych bo tez bardzo je lubie (ja jako dzieciak uwielbialam Dzieci z Bulerbyn... :-)) i pomalu zaczynam wprowadzac w ich swiat Julka. Tylko nie wiem czy jeszcze nie za wczesnie....chociaz Julek lubi sluchac ..i komentowac tez ;-)
A na serie o Madik sobie zerkne (bo przyznam, ze jej nie znam).

Pati ja juz wieki ale zadnej komedii nie widzialam...jakos to nie moj gatunek i na ogol pomijam ten dzial ale moze powinnan zerknac co tam ciekawego sie pojawilo (albo raczej nadrobic zaleglosci ;-)) Ostatnia dobra, ktora widzialam to chyba bylo 'sideways' ...wow to juz sporo lat przeszlo...

A mnie ostatnio mąż zabrał na Avatara :baffled::-D
I choc nie lubie tego typu filmów.... to ten mi sie bardzo podobał
polecam w 3 D
Na Sherlocka tez się wybieramy :tak:

Moj mnie ciagnie od dluzszego czasu ale ja sobie odmawiam ten przyjemnosci. Pojdzie z kolega z pracy (wkoncu to tez troche z praca zwiazane (3D))

A ja skonczylam 'Sennosc' Kuczoka i musze powiedziec,ze to naprawde dobra ksiazka.

reklama
Do góry