reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

reklama
Sylwia moga być to fajne pozycje :-) my uwielbiamy czytać :-) daj znać czy ta druga pozycja jest ok

u nas na topie ciągle Franklin - czytamy codziennie inną przygodę ( ja szczerze to już mam odruch wymiotny na Franklina !!! :-) ile go można czytać)
i Opowiadania z Piaskownicy, Opowiadania dla Przedszkolaków i Piegowate Opowiadania - jest to cała seria super opowiadań- POLECAM

Sylka ta pierwsza mnie ciekawi.... bede musiala zerknac na nia blizej.
Dzieci z ulicy Awanturnikow mamy i znamy... U nas z ksiazek Lindgren narazie kroluje Lotta i Emil.
A z opowiadan na topie Julek i Julka. (Julek i Julka 1 - Annie M. G. Schmidt - Onet.pl Czytelnia) Naprawde polecam! Moje dzieciaki sa wielkimi fanami jej ksiazek.
Julek lubi jeszcze 'Co to znaczy' Kasdepke. Zasmiewa sie do rozpuku w wyrazen i o dziwo wiele z nich potrafi zapamietac (ostatnio zwrocil uwage mojemu bratu, ze kruszy kopie z wujkiem he he.... naturalnie wybiera te z orezem albo zabawne tak jak: cieple kluchy, muchy w nosie). W sumie fajna zabawa choc to raczej popoludniowy przerywnik niz lektura do poduszki.

Fusik ja Franklina zupelnie nie znam choc czesto slysze te nazwe.

reklama
O fajnie bedę miała w czym wybierać;) A własnie tego autora Ksadepke miąłam wczoraj w reku ale nie zdecydowałam sie wreszcie na zakup, ale teraz rozwaze ponownie;)

Lottę i Emila i Dzieci znam juz na pamięć prawie;)
Franklin juz Wojtka nie interesuje mówi ze jest dla maluchów.

A jaka muzyka u Was gra?

Do góry