• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

reklama
ja allo allo średnio ale przy piwku może być

a własnie widziałam w tv reklamę "jak zostac królem" - "królewsko śmieszna komedia" - COOOOO? jaka komedia, chyba byłam na innym filmie ....

no wlasnie z piwkiem i dobrym towarzystwem przelkne niemalze kazda komedie np. " nie zadzieraj z fryzjerem" glupawa...ale ogladalismy z grupa znajomych z piwkiem i byla niezla beka:DDDDD

Fusik, moje dwie koleżanki brały udział w takim kursie (takim jednodniowym). Jedna w okolicach Zielonej Góry a druga jest z Górnego Śląska, więc pewnie w tamtych okolicach.

Fusiku, fajna sprawa. Ja sama kiedyś chciałam pójśc na taki kurs jazdy na lodzie i sniegu.

Byłam wczoraj w kinie na "jak zostać królem". Świetny film! Zero komedii - zgadzam się z Fusikiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry