• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

reklama
ja dostrzegam! szczegolnie ja chlopak mojej sis nieraz cos powie i kumam..ale nie zawsze"sikam" i odwrotnie;P...ale jest tak kofffany, ze mu wybaczam- wkupil sier w rodzine:))))))))

My tez mamy znajomego angola i nie zawsze wiadomo o co mu chodzi :-P Tak samo po polsku, jak i po angielsku. Bo chłopak stara sie - zawzięcie i coraz lepiej - mówić po polsku.

Książke po angielsku (a propos Angoli ;-)) Nie pamiętam tytułu
Fusiku, ja czytam tylko przed snem, albo jak jadę komunikacja miejską albo pociągiem

ja w wolnych chwilach ostatnio czytam bb:P ..ksiazki cos mi kurzem zaszly;/..nie mam czasu:(((((((((((((((( a uwilebiam czytac! ...bo sprzatanie...albo dwojka zawszeczegoschcaca! albo wystawianie rzeczy ...albo ktyos u mnie ja wczoraj na imieninach...no a wieczory lubie z A winko i filmik...badz gg do bialego rana jak wczoraj...az posnelismy nie wiem kiedy!!!:)))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry