reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

Tak pod warunkiem dobrego i ciekawego drugiego gadacza, a powiem Wam ze ostatnio to mam jakies branie faceci mi sie pojawiaja z nikąd zaczepiaja mnie nawet wczoraj na gg wieczorem;) chyba wiosna idzie.

reklama
nooo Syla- niech Cie ten Twoj pilnuje!!!:) z tego co pamietam meza tez przez net poznalas:p....oj oj nu nu:DDDDDD

Noooo wczoraj usłyszałam ze przyciągam;) mam nadzieje ze nie wariatów, a i gość całkiem przystojny był;)

A co mi tu paluszkiem grozi?!?!?!? Dorka Straznik Teksasu;)

n no romanse wiosenne Wam w głowach ?
Sylwia do roboty a potem do sprzątania :-) to się odechce "przyciągania" :-) Rusia oj pilnuj pilnuj porządku :-) moralnego :-)

ja na GG nie mam czasu od wczoraj próbuje uszyć pościel małej, a do tematu podeszłam abitnie bo czekaja na mnie 4 komplety - a co tam jak szalec to szaleć , Mały dzisiaj u Babci to może mi mała wędrowniczka pozwoli coś wymajstrować ( kurcze pełza już po całej podłodze i uwielbia przewody i wtyczki !!!!)
miałam dziajaj do kina skoczyć ale jakaś komedia romantyczna w stylu amerykańskim ( miłość i inne używki) a ja nie mam ochoty na takie filmy ostatnio więc podeszłam praktycznie do dzisiejszego dnia :-)
za tydzień Burleska wiec się pewnie wybiore ... zobaczymy talent aktorski Krysi :-)

Noooo wczoraj usłyszałam ze przyciągam;) mam nadzieje ze nie wariatów, a i gość całkiem przystojny był;)

A co mi tu paluszkiem grozi?!?!?!? Dorka Straznik Teksasu;)

heheh nooo wiesz w sieci....rozne cuda sa:p

Ulcia pelza- moj len...chce chodzic siedziec i to zawsze z kims! sam...po 10 min buczy i wyciaga rece...;/..maly potworek

reklama
Do góry